Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hırsızlık çetesi polise yakalandı: 6 gözaltı

ASAYİŞ 20.07.2020 - 19:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2764+ kez okundu.
 

Hırsızlık çetesi polise yakalandı: 6 gözaltı

İzmit ve Darıca’da girdikleri 5 ayrı evden para para ve ziynet eşyası çaldığı tespit edilen 52i kadın 6 kişilik çete polis ekipleri tarafundan yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İzmit ve Darıca’da meydana gelen 5 ayrı evden para ve ziynet eşyaları çalınması olayları ile ilgili inceleme başlattı. Olaylar arasında benzerlikler fark eden ekipler, şüphelilerin bir araç ile İstanbul’dan Kocaeli’ye gelerek hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini belirledi. Şüphelileri takibe alan ekipler, 17 Temmuz günü yeniden hırsızlık amacı ile İzmit’e gelen D.Ç., G.A., Ç.B., N.T., F.Ç. ve H.İ.T. isimli şüphelileri gözaltına aldı. HEPSİ DE SABIKALI Şüphelilerin üstlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda kapı, pencere kırmak ya da açmak amacıyla kullanılan levye ve 2 tornavida, kapı dili düşürmek için özel yapılmış 3 plastik aparat ve parmak izi bırakmayı önlemek amacıyla kullanılan çoraplar ele geçirildi. Hırsızlık suçundan D.Ç.’nin 3 adet, G.A.’nın 16 adet, Ç.B.’nin 10 adet, N.T.’nin 25 adet, H.İ.T.’nin 9 adet ve F.Ç.’nin 2 adet sabıka kaydı olduğu belirlenen 6 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, görüntü alan gazetecilerin ‘Neden yaptınız?’ sorusu üzerine, “Biz yapmadık ki. Gidin teröristleri çekin” dedi.  
İzmit ve Darıca’da girdikleri 5 ayrı evden para para ve ziynet eşyası çaldığı tespit edilen 52i kadın 6 kişilik çete polis ekipleri tarafundan yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İzmit ve Darıca’da meydana gelen 5 ayrı evden para ve ziynet eşyaları çalınması olayları ile ilgili inceleme başlattı. Olaylar arasında benzerlikler fark eden ekipler, şüphelilerin bir araç ile İstanbul’dan Kocaeli’ye gelerek hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini belirledi. Şüphelileri takibe alan ekipler, 17 Temmuz günü yeniden hırsızlık amacı ile İzmit’e gelen D.Ç., G.A., Ç.B., N.T., F.Ç. ve H.İ.T. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

HEPSİ DE SABIKALI

Şüphelilerin üstlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda kapı, pencere kırmak ya da açmak amacıyla kullanılan levye ve 2 tornavida, kapı dili düşürmek için özel yapılmış 3 plastik aparat ve parmak izi bırakmayı önlemek amacıyla kullanılan çoraplar ele geçirildi. Hırsızlık suçundan D.Ç.’nin 3 adet, G.A.’nın 16 adet, Ç.B.’nin 10 adet, N.T.’nin 25 adet, H.İ.T.’nin 9 adet ve F.Ç.’nin 2 adet sabıka kaydı olduğu belirlenen 6 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, görüntü alan gazetecilerin ‘Neden yaptınız?’ sorusu üzerine, “Biz yapmadık ki. Gidin teröristleri çekin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.