Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Hizmetlerimiz artarak devam edecek”

SİYASET 05.01.2019 - 19:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1440+ kez okundu.
 

“Hizmetlerimiz artarak devam edecek”

Kocaeli'nin süren tüm projelerini bildiğini ifade eden Büyükakın, “Bu kente hizmet etmek açısından kenti tanımak insanlar için önemli bir imkandır. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

AK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, yönetim kurulu ve istişare kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu. Toplantıda Genel Sekreterlik ve Genel Sekreter Yardımcılığı döneminde kente uzun yıllar hizmet ettiğini belirten Büyükakın, “Bu kente hizmet etmek açısından kenti tanıyor olmak, insanlar için önemli bir imkandır. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu. GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİMİZ OLACAK Konuşmasında İlim Yayma Cemiyeti’nin pek çok devlet adamının yetişmesine katkısı olduğunu belirten Büyükakın, “Üniversite eğitimi sürdüren öğrenciler yurtlarda kalmayı tercih ediyor. Özellikle üniversite eğitimi sırasında öğrencilere huzurlu ve güvenli bir yuva olanağı sunan İlim Yayma yurtlarının verdiği hizmetler ortada. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin iyi bir şekilde yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu anlamda önümüzdeki dönemde de gençlerimiz için projelerimiz olacak” ifadelerine yer verdi. BU KENTİ İYİ TANIMAK GEREKİYOR Kocaeli’nin en iyi hizmetleri almaya layık bir kent olduğunu da kaydeden Büyükakın, hızla değişen dünyada belediyecilik anlamında da büyük değişimler yaşandığını söyledi. Son 15 yılda büyük bir değişim yaşandığını belirten Büyükakın, “Bu şehir bundan 15 yıl önce gri, deniz kirliliğinden dolayı da kokan bir şehirdi. Şimdi 5 tane mavi bayraklı plajı olan bir şehre dönüştü. Bu hizmetleri yapabilmek için, bu kenti iyi tanımak gerekiyor. Uzun yıllar bu kentte yöneticilik yaptım. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.  
Kocaeli'nin süren tüm projelerini bildiğini ifade eden Büyükakın, “Bu kente hizmet etmek açısından kenti tanımak insanlar için önemli bir imkandır. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

AK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, yönetim kurulu ve istişare kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu. Toplantıda Genel Sekreterlik ve Genel Sekreter Yardımcılığı döneminde kente uzun yıllar hizmet ettiğini belirten Büyükakın, “Bu kente hizmet etmek açısından kenti tanıyor olmak, insanlar için önemli bir imkandır. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİMİZ OLACAK
Konuşmasında İlim Yayma Cemiyeti’nin pek çok devlet adamının yetişmesine katkısı olduğunu belirten Büyükakın, “Üniversite eğitimi sürdüren öğrenciler yurtlarda kalmayı tercih ediyor. Özellikle üniversite eğitimi sırasında öğrencilere huzurlu ve güvenli bir yuva olanağı sunan İlim Yayma yurtlarının verdiği hizmetler ortada. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin iyi bir şekilde yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu anlamda önümüzdeki dönemde de gençlerimiz için projelerimiz olacak” ifadelerine yer verdi.

BU KENTİ İYİ TANIMAK GEREKİYOR
Kocaeli’nin en iyi hizmetleri almaya layık bir kent olduğunu da kaydeden Büyükakın, hızla değişen dünyada belediyecilik anlamında da büyük değişimler yaşandığını söyledi. Son 15 yılda büyük bir değişim yaşandığını belirten Büyükakın, “Bu şehir bundan 15 yıl önce gri, deniz kirliliğinden dolayı da kokan bir şehirdi. Şimdi 5 tane mavi bayraklı plajı olan bir şehre dönüştü. Bu hizmetleri yapabilmek için, bu kenti iyi tanımak gerekiyor. Uzun yıllar bu kentte yöneticilik yaptım. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.