Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hocalı Şehitleri dualarla anıldı

GÜNDEM 27.02.2021 - 13:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2474+ kez okundu.
 

Hocalı Şehitleri dualarla anıldı

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesi Hocalı kasabasında 26 Şubat 1992 tarihinde Ermeniler tarafından haince katledilen şehitler Körfez’de dualarla anıldı, anıt önüne karanfiller bırakıldı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Körfez Belediyesi tarafından yapılan Hocalı Şehitleri anıtı önünde düzenlenen anma etkinliğine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ile Osman Yurt, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Azerbaycanlılar Kültür ve Spor Derneği Başkanı Eren Kazgan, Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Mehmet Pamuk ve Körfezli vatandaşlar katılım sağladı.     DÜNDAR; “ KATLİAM DEĞİL, SOYKIRIMDIR” Hocalı Şehitlerini Anma programında konuşan Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar; “29 Yıl önce bugün masum insanlarımızın katledildiği günde, Hocalı Şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden şehitlerimize yapılan katliam değil, tarihe kara leke olarak geçen bir soykırımdır. Buradan bir kez daha Hocalı Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e bu tarz etkinlikleri düzenlediği için teşekkürlerimi sunuyorum. Türk milletleri olarak birbirimizi her zaman kucaklamamız gerekiyor. Allah kardeşliğimizi daim etsin” dedi. BAŞKAN SÖĞÜT; “ŞİDDETLE KINIYORUM” Bundan tam 29 yıl önce, ermeni çetelelerinin Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde bulunan Hocalı kasabasında yapmış olduğu bu katliamı nefretle ve şiddetle kınıyorum diyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı, yüzlerce masum insanımızı sevdiklerinden ayırdı.  613 sivil Azerbaycan vatandaşımızın vahşice katledilişinin yıldönümünde, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Azerbaycan ve Türk Uluslarımıza başsağlığı diliyorum. Ne olursa olsun, ne yapılırsa yapılsın “Tek Millet, İki Devlet” var oldukça hiçbir güç karşımızda muzaffer olamayacaktır” ifadelerinde bulundu.
Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesi Hocalı kasabasında 26 Şubat 1992 tarihinde Ermeniler tarafından haince katledilen şehitler Körfez’de dualarla anıldı, anıt önüne karanfiller bırakıldı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Körfez Belediyesi tarafından yapılan Hocalı Şehitleri anıtı önünde düzenlenen anma etkinliğine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ile Osman Yurt, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Azerbaycanlılar Kültür ve Spor Derneği Başkanı Eren Kazgan, Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Mehmet Pamuk ve Körfezli vatandaşlar katılım sağladı.    

DÜNDAR; “ KATLİAM DEĞİL, SOYKIRIMDIR”

Hocalı Şehitlerini Anma programında konuşan Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar; “29 Yıl önce bugün masum insanlarımızın katledildiği günde, Hocalı Şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden şehitlerimize yapılan katliam değil, tarihe kara leke olarak geçen bir soykırımdır. Buradan bir kez daha Hocalı Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e bu tarz etkinlikleri düzenlediği için teşekkürlerimi sunuyorum. Türk milletleri olarak birbirimizi her zaman kucaklamamız gerekiyor. Allah kardeşliğimizi daim etsin” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT; “ŞİDDETLE KINIYORUM”

Bundan tam 29 yıl önce, ermeni çetelelerinin Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde bulunan Hocalı kasabasında yapmış olduğu bu katliamı nefretle ve şiddetle kınıyorum diyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı, yüzlerce masum insanımızı sevdiklerinden ayırdı.  613 sivil Azerbaycan vatandaşımızın vahşice katledilişinin yıldönümünde, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Azerbaycan ve Türk Uluslarımıza başsağlığı diliyorum. Ne olursa olsun, ne yapılırsa yapılsın “Tek Millet, İki Devlet” var oldukça hiçbir güç karşımızda muzaffer olamayacaktır” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.