Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hurda Araçlar Toplanmaya Devam Ediyor

GÜNDEM 07.07.2018 - 17:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2511+ kez okundu.
 

Hurda Araçlar Toplanmaya Devam Ediyor

İzmit Belediyesi’nin çevre hassasiyeti devam ediyor. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin hurda araçlarla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Son olarak Sanayi Mahallesi Akasyalı Sokak üzerinde yaklaşık bir yıldır duran ve trafik akışını engelleyen hurda araç İzmit Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından çekici yardımı ile kaldırıldı. Hurda araçlarını gelişigüzel bırakan vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olmaları konusunda uyaran belediye ekipleri “kullanım ömrünü tamamlamış olan araçlar bazı vatandaşlarımız tarafından yollara, kaldırımlara veya kamuya ait arazilere bırakılıyor. Bırakılan bu araçlar trafiği tehlikeye sokmakla birlikte, bulunduğu noktada çevre kirliliğine yol açıyor. Bu araçlar fare, sinek gibi haşerelerin üremesi için uygun ortam oluşturuyor” diyerek vatandaşların bu tür araçlarını yollara veya kamuya ait yerlere bırakmamaları istedi.  

İzmit Belediyesi’nin çevre hassasiyeti devam ediyor. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin hurda araçlarla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Son olarak Sanayi Mahallesi Akasyalı Sokak üzerinde yaklaşık bir yıldır duran ve trafik akışını engelleyen hurda araç İzmit Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından çekici yardımı ile kaldırıldı.

Hurda araçlarını gelişigüzel bırakan vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olmaları konusunda uyaran belediye ekipleri “kullanım ömrünü tamamlamış olan araçlar bazı vatandaşlarımız tarafından yollara, kaldırımlara veya kamuya ait arazilere bırakılıyor. Bırakılan bu araçlar trafiği tehlikeye sokmakla birlikte, bulunduğu noktada çevre kirliliğine yol açıyor. Bu araçlar fare, sinek gibi haşerelerin üremesi için uygun ortam oluşturuyor” diyerek vatandaşların bu tür araçlarını yollara veya kamuya ait yerlere bırakmamaları istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.