Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, belediyeyi Doğan'dan devraldı

SİYASET 15.04.2019 - 16:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1946+ kez okundu.
 

Hürriyet, belediyeyi Doğan'dan devraldı

Mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi'ni Nevzat Doğan'dan devraldı.

Kocaeli Adliyesi'ne saat 14.00'da giderek mazbatasını olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yüzlerce kişi eşliğinde Belsa'ya yürüdü. Hürriyet, İzmit Belediyesi önünde de yüzlerce vatandaş tarafında alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı. Bir karşılama da Nevzat Doğan'dan geldi Kalabalığın içinden geçerek İzmit Belediyesi'ne gelen Fatma Kaplan Hürriyet, kapıda Nevzat Doğan karşılandı. Hürriyet, başkanlık makam odasına geçerek belediyeyi Doğan'dan resmen devralmış oldu.
Mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi'ni Nevzat Doğan'dan devraldı.

Kocaeli Adliyesi'ne saat 14.00'da giderek mazbatasını olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yüzlerce kişi eşliğinde Belsa'ya yürüdü. Hürriyet, İzmit Belediyesi önünde de yüzlerce vatandaş tarafında alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı.

Bir karşılama da Nevzat Doğan'dan geldi

Kalabalığın içinden geçerek İzmit Belediyesi'ne gelen Fatma Kaplan Hürriyet, kapıda Nevzat Doğan karşılandı. Hürriyet, başkanlık makam odasına geçerek belediyeyi Doğan'dan resmen devralmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.