Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Duyarsız Kalmadı

GÜNDEM 12.07.2019 - 22:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2778+ kez okundu.
 

Hürriyet, Duyarsız Kalmadı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, lise 10. sınıfta okuyan Kaan Gölgesiz isimli öğrenciyi mutlu etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, lise 10. sınıfta okuyan Kaan Gölgesiz isimli öğrenciyi mutlu etti. Aslen Konyalı olan eğitim için İzmit’e gelen Kocaeli Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Gölgesiz, sosyal medya hesabından Başkan Hürriyet’e ulaşarak müzik alanında ilerleyebilmek için destek istedi. İzmit Belediye Başkanı lise öğrencisinin yardım talebine  kayıtsız kalmadı ve kendisini makamına davet etti. Gölgesiz büyük bir heyecan içinde Başkan Hürriyet’in makamına geldi. BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI Hürriyet ziyaret sırasında müzik tutkunu lise öğrencisine org piona hediye etti. Başkan Hüriryet’in hediye ettiği org piona sayesinde müzik eğitimini daha da geliştireceğini söyleyen Kaan Gölgesiz “ çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum. Hedefim müzik alanında başarılı biri olmak. Belediye Başkanımıza bana gösterdiği ilgi ve destek için ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde konuştu. GURUR DUYARIZ Genç sanatçıyı makamında ağırlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “Kaan’a hem okul hayatında hem müzik hayatında başarılar diliyorum. İnşallah elde edeceği başarılarda bizimde katkılarımız olur. Belki ileride büyük bir sanatçı olursun ve bizde seninle gurur duyarız. Biz, İzmit’in sanat yönünü ön plana çıkarmak istiyoruz. Yetenekli gençlerimize kapımız her zaman açık” dedi.      
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, lise 10. sınıfta okuyan Kaan Gölgesiz isimli öğrenciyi mutlu etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, lise 10. sınıfta okuyan Kaan Gölgesiz isimli öğrenciyi mutlu etti.

Aslen Konyalı olan eğitim için İzmit’e gelen Kocaeli Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Gölgesiz, sosyal medya hesabından Başkan Hürriyet’e ulaşarak müzik alanında ilerleyebilmek için destek istedi. İzmit Belediye Başkanı lise öğrencisinin yardım talebine  kayıtsız kalmadı ve kendisini makamına davet etti. Gölgesiz büyük bir heyecan içinde Başkan Hürriyet’in makamına geldi.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Hürriyet ziyaret sırasında müzik tutkunu lise öğrencisine org piona hediye etti. Başkan Hüriryet’in hediye ettiği org piona sayesinde müzik eğitimini daha da geliştireceğini söyleyen Kaan Gölgesiz “ çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum. Hedefim müzik alanında başarılı biri olmak. Belediye Başkanımıza bana gösterdiği ilgi ve destek için ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde konuştu.

GURUR DUYARIZ

Genç sanatçıyı makamında ağırlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “Kaan’a hem okul hayatında hem müzik hayatında başarılar diliyorum. İnşallah elde edeceği başarılarda bizimde katkılarımız olur. Belki ileride büyük bir sanatçı olursun ve bizde seninle gurur duyarız. Biz, İzmit’in sanat yönünü ön plana çıkarmak istiyoruz. Yetenekli gençlerimize kapımız her zaman açık” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.