Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet’e duygu dolu doğum günü sürprizi

SİYASET 21.03.2019 - 13:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2318+ kez okundu.
 

Hürriyet’e duygu dolu doğum günü sürprizi

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet hiç unutamayacağı bir doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Kendisini bekleyen sürprizden habersiz Leyla Atakan Seçim İrtibat Bürosu’na giden Hürriyet kendisini sevenlerin doğum günü kutlamasıyla duygulu anlar yaşadı.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki akşam Leyla Atakan Seçim İrtibat Bürosu’nda kendisini sevenlerin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasıyla karşılandı. Kendisini bekleyen sürprizden habersiz bir şekilde seçim bürosuna gelen Hürriyet karşısında sevenlerini görünce gözyaşlarını tutamadı. DUYGU DOLU ANLAR Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, CHP İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve pek çok partili partisiz seveni tarafından karşılanırken, oldukça duygulu anlar yaşandı. SİZLERİN BANA VERDİĞİ DESTEKLE ‘Başkan Hürriyet’ sloganları ile sevgi gösterilerinin yaşandığı doğum günü sürprizinde göz yaşlarını tutamayan Hürriyet, “Sevmek güzel şey, sevilmek daha güzel. Bu inanç ve bu güzel birliktelik hepimizi zafere ulaştıracak. Mutlaka bu kenti hak eden, özlenen yönetim anlayışına kavuşturmak için son 10 gün boyunca var gücümüzle, sizlerin bana verdiği bu destekle, güvenle, bu yolu düzgün bir şekilde tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. BAŞKANLIK BU SENE BİZİM OLACAK Duygu dolu konuşmasına devam eden Başkan adayı Hürriyet, “Bu akşam beni çok mutlu ettiniz. Başkanlık bu sene bizim olacak. Mahalle örgütlerimiz gönüllü arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız, il ve ilçe örgütlerimiz ve İYİ Parti’nin inanmış kadroları hep yanımda. Bu konuda hem CHP’nin hem de İYİ Parti’nin inanmış kadrolarına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet hiç unutamayacağı bir doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Kendisini bekleyen sürprizden habersiz Leyla Atakan Seçim İrtibat Bürosu’na giden Hürriyet kendisini sevenlerin doğum günü kutlamasıyla duygulu anlar yaşadı.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki akşam Leyla Atakan Seçim İrtibat Bürosu’nda kendisini sevenlerin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasıyla karşılandı. Kendisini bekleyen sürprizden habersiz bir şekilde seçim bürosuna gelen Hürriyet karşısında sevenlerini görünce gözyaşlarını tutamadı.

DUYGU DOLU ANLAR

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, CHP İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve pek çok partili partisiz seveni tarafından karşılanırken, oldukça duygulu anlar yaşandı.

SİZLERİN BANA VERDİĞİ DESTEKLE

‘Başkan Hürriyet’ sloganları ile sevgi gösterilerinin yaşandığı doğum günü sürprizinde göz yaşlarını tutamayan Hürriyet, “Sevmek güzel şey, sevilmek daha güzel. Bu inanç ve bu güzel birliktelik hepimizi zafere ulaştıracak. Mutlaka bu kenti hak eden, özlenen yönetim anlayışına kavuşturmak için son 10 gün boyunca var gücümüzle, sizlerin bana verdiği bu destekle, güvenle, bu yolu düzgün bir şekilde tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

BAŞKANLIK BU SENE BİZİM OLACAK

Duygu dolu konuşmasına devam eden Başkan adayı Hürriyet, “Bu akşam beni çok mutlu ettiniz. Başkanlık bu sene bizim olacak. Mahalle örgütlerimiz gönüllü arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız, il ve ilçe örgütlerimiz ve İYİ Parti’nin inanmış kadroları hep yanımda. Bu konuda hem CHP’nin hem de İYİ Parti’nin inanmış kadrolarına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.