Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet Ekibiyle, Çalışmaları Masaya Yatırdı

SİYASET 18.06.2019 - 13:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2153+ kez okundu.
 

Hürriyet Ekibiyle, Çalışmaları Masaya Yatırdı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları ve müdürleri ile belediye çalışmalarını masaya yatırdı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,   başkan yardımcıları ve müdürleri ile belediye çalışmalarını masaya yatırdı.  Belediye ekibine yeni katılan başkan yardımcısı ve müdürlerin de yer aldığı toplantıda yapılacak hizmetlerde önceliklerinin her zaman vatandaşlar olduğunu belirten Başkan Hürriyet , “ toplantılarımız sayesinde şehrimizdeki sorunları ekip arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip, daha yaşanabilir,  daha huzurlu bir şehri nasıl oluşturabiliriz birlikte değerlendiriyoruz. Müdürlüklerimiz arasındaki koordinasyon belediyemizin başarısı için büyük önem taşıyor.  7 GÜN 24 SAAT ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ Tüm ekibimizle birlikte sahada vatandaşlarımızın yanında olacağız.  Onların istek ve şikâyetlerini iletmek için belediyemize gelmelerine gerek kalmayacak.  Vatandaşa daha yakın olabilmek ve ihtiyaçlara daha hızlı cevap verebilmek adına  hepimizin telefonları 7 gün 24 saat ulaşılabilir olacak.   Hizmetlerimizin önceliği vatandaşlarımıza dokunması, onlara daha fazla fayda sağlaması olacak” şeklinde konuştu.  
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları ve müdürleri ile belediye çalışmalarını masaya yatırdı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,   başkan yardımcıları ve müdürleri ile belediye çalışmalarını masaya yatırdı. 

Belediye ekibine yeni katılan başkan yardımcısı ve müdürlerin de yer aldığı toplantıda yapılacak hizmetlerde önceliklerinin her zaman vatandaşlar olduğunu belirten Başkan Hürriyet , “ toplantılarımız sayesinde şehrimizdeki sorunları ekip arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip, daha yaşanabilir,  daha huzurlu bir şehri nasıl oluşturabiliriz birlikte değerlendiriyoruz. Müdürlüklerimiz arasındaki koordinasyon belediyemizin başarısı için büyük önem taşıyor. 

7 GÜN 24 SAAT ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ

Tüm ekibimizle birlikte sahada vatandaşlarımızın yanında olacağız.  Onların istek ve şikâyetlerini iletmek için belediyemize gelmelerine gerek kalmayacak.  Vatandaşa daha yakın olabilmek ve ihtiyaçlara daha hızlı cevap verebilmek adına  hepimizin telefonları 7 gün 24 saat ulaşılabilir olacak.   Hizmetlerimizin önceliği vatandaşlarımıza dokunması, onlara daha fazla fayda sağlaması olacak” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.