Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet “Geçmişten Geleceğe Uzanan Evleriyle İzmit Adını Hak Ettiği Gibi Yaşayacak”

GÜNDEM 10.09.2019 - 12:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2658+ kez okundu.
 

Hürriyet “Geçmişten Geleceğe Uzanan Evleriyle İzmit Adını Hak Ettiği Gibi Yaşayacak”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı caddesinde bulunan Efeler Konağı ve cadde üzerinde bulunan tarihi binalarda incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı caddesinde bulunan Efeler Konağı ve cadde üzerinde bulunan tarihi binalarda incelemelerde bulundu. Bölgedeki tarihi yapılarda yapılabilecek çalışmaları inceleyen Başkan Hürriyet “geçmişten geleceğe uzanan evleriyle İzmit, adını hak ettiği gibi yaşayacak” dedi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,   projelerini hayata geçirmek ve İzmit’i cazibe merkezine dönüştürebilmek için şehir genelinde incelemelerine devam ediyor.   Bu kapsamda Kocaeli Öğrenim Vakfı başkanı Şerif Ünan'ın kızı Selime Aslı Ünal tarafından restore edilen Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı Caddesi’nde bulunan Efeler Konağı'nda ve aynı cadde üzerinde bulunan tarihi binalarda incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet, binalar ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kocaeli Öğrenim Vakfı Başkanı Şerif Ünan’ın kızı Selime Aslı Ünan ve Belediye meclis üyeleri Süleyman Şen ve Çetin Sarıca’nın da eşlik ettiği incelmelerde bölgede yapılabilecekler konuşuldu. BELGEDE DÜZENLEME YAPACAĞIMIZ ALANLAR MEVCUT Şehrin tarihine kavuşması ve bölgenin cazibe merkezi olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Hürriyet “şehrimizin tarih, kültür, sanat şehri İzmit adını hak ettiği şekilde yaşaması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bölgede düzenleme yapabileceğimiz alanlar mevcut. Yapacağımız düzenlemelerle bu alanları sosyal etkinlik alanlarına dönüştürebiliriz. Ayrıca,  Kocaeli Öğrenim Vakfı ile birlikte yeni projeleri de hayata geçirebiliriz” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı caddesinde bulunan Efeler Konağı ve cadde üzerinde bulunan tarihi binalarda incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı caddesinde bulunan Efeler Konağı ve cadde üzerinde bulunan tarihi binalarda incelemelerde bulundu. Bölgedeki tarihi yapılarda yapılabilecek çalışmaları inceleyen Başkan Hürriyet “geçmişten geleceğe uzanan evleriyle İzmit, adını hak ettiği gibi yaşayacak” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,   projelerini hayata geçirmek ve İzmit’i cazibe merkezine dönüştürebilmek için şehir genelinde incelemelerine devam ediyor.   Bu kapsamda Kocaeli Öğrenim Vakfı başkanı Şerif Ünan'ın kızı Selime Aslı Ünal tarafından restore edilen Kozluk Mahallesi Ruşen Hakkı Caddesi’nde bulunan Efeler Konağı'nda ve aynı cadde üzerinde bulunan tarihi binalarda incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet, binalar ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kocaeli Öğrenim Vakfı Başkanı Şerif Ünan’ın kızı Selime Aslı Ünan ve Belediye meclis üyeleri Süleyman Şen ve Çetin Sarıca’nın da eşlik ettiği incelmelerde bölgede yapılabilecekler konuşuldu.

BELGEDE DÜZENLEME YAPACAĞIMIZ ALANLAR MEVCUT

Şehrin tarihine kavuşması ve bölgenin cazibe merkezi olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Hürriyet “şehrimizin tarih, kültür, sanat şehri İzmit adını hak ettiği şekilde yaşaması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bölgede düzenleme yapabileceğimiz alanlar mevcut. Yapacağımız düzenlemelerle bu alanları sosyal etkinlik alanlarına dönüştürebiliriz. Ayrıca,  Kocaeli Öğrenim Vakfı ile birlikte yeni projeleri de hayata geçirebiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.