Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, “Her zaman halkın arasında olmaya devam edeceğiz”

SİYASET 01.02.2019 - 21:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1697+ kez okundu.
 

Hürriyet, “Her zaman halkın arasında olmaya devam edeceğiz”

Esenevlerde mahalle esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet her zaman halkın arasında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Esenevlerde mahalle esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet her zaman halkın arasında olmaya devam edeceklerini söyledi. CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, Meclis üyeleri Veli Beyaztaş, Abdullah Koç, ilçe yöneticileri Dalistan Filiz, Mehmet Baştürk, Mehmet Baştan, Tavşantepe Mahallesi Temsilcisi Bülent Afacan ile birlikte Esenevler mevkiinde bulunan Tavşantepe ve Yenişehir Mahallesi esnaflarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Hürriyet, “Her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. İZMİT’İN ÇEKİM NOKTASI YOK İzmit Turan Güneş Caddesi üzerinde kurulan kahvaltı masasında esnaflarla buluşan İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet esnafların sorunlarını dinledi. Tek tek esnaflarla konuşarak dertlerinin çözümü aşamasında çalışacaklarını dile getiren Hürriyet, “İzmit iyi yönetilmediği için akşam belli bir saatten sonra ıssız bir kasabaya dönüyor. Herhangi bir çekim noktası yok. Kaç senedir de böyle kenti bu şekilde yönetiliyor. Sadece kent merkezi değil Esenevler mevkiinde de durum bu şekilde. Kent merkezi ve mahallelerimizde daha iyi hizmetin verilmesi, her mahallesi yaşayan İzmit noktasında yapacaklarımızı durmadan insanlara anlatmaya devam edeceğiz” dedi.
Esenevlerde mahalle esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet her zaman halkın arasında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Esenevlerde mahalle esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet her zaman halkın arasında olmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, Meclis üyeleri Veli Beyaztaş, Abdullah Koç, ilçe yöneticileri Dalistan Filiz, Mehmet Baştürk, Mehmet Baştan, Tavşantepe Mahallesi Temsilcisi Bülent Afacan ile birlikte Esenevler mevkiinde bulunan Tavşantepe ve Yenişehir Mahallesi esnaflarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Hürriyet, “Her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

İZMİT’İN ÇEKİM NOKTASI YOK

İzmit Turan Güneş Caddesi üzerinde kurulan kahvaltı masasında esnaflarla buluşan İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet esnafların sorunlarını dinledi. Tek tek esnaflarla konuşarak dertlerinin çözümü aşamasında çalışacaklarını dile getiren Hürriyet, “İzmit iyi yönetilmediği için akşam belli bir saatten sonra ıssız bir kasabaya dönüyor. Herhangi bir çekim noktası yok. Kaç senedir de böyle kenti bu şekilde yönetiliyor. Sadece kent merkezi değil Esenevler mevkiinde de durum bu şekilde. Kent merkezi ve mahallelerimizde daha iyi hizmetin verilmesi, her mahallesi yaşayan İzmit noktasında yapacaklarımızı durmadan insanlara anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.