Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet’in Dost Eller Projesi İhtiyaç Sahiplerine Umut Olacak

SİYASET 14.05.2019 - 19:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2097+ kez okundu.
 

Hürriyet’in Dost Eller Projesi İhtiyaç Sahiplerine Umut Olacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal belediyecilik çalışmalarını hayata geçiriyor.

Başkan Hürriyet’in seçim vaatleri arasında yer alan, yardım yapmak isteyen vatandaşlarla ihtiyaç sahiplerini buluşturacak olan  İzmit Dost Eller Projesi  başlatıldı.  Proje kapsamında Ramazan kolisi ve para yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar, İzmit Belediyesine başvuracak. Vatandaşların yapacakları ayni ve nakdi yardımları gerekli koordinasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. BELEDİYE BULUŞTURACAK Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Hürriyet “ Ramazan ayı manevi duyguların, birlik beraberliğin, paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığı aydır.  İzmit Belediyemiz olarak bir yandan her akşam mahallerimizde gerçekleştirdiğimiz programlarımızla eski Ramazan kültürünü yaşatırken, diğer yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyoruz.  Bunları belediye imkanlarımızla gerçekleştirirken seçim vaatlerimizden olan Dost Eller Projemizi de hayata geçiriyoruz.  Projemiz kapsamında erzak ve para desteği sağlayan vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizi arayarak bize kayıt yaptıracaklar. Biz de yaptığımız tespitlerle yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturmuş olacağız. RAMAZAN İLE SINIRLI DEĞİL Bu projemizi sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmayacak. Ramazan’dan sonra da para, erzak ve ikinci el eşya yardımı şeklinde devam ettireceğiz.  Özellikle öğrencilerimize de fayda sağlayacak projemiz, ihtiyaç sahiplerimize umut verecek” şeklinde konuştu. Projeye destek veren gönüllü vatandaşların İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri kaydedildi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal belediyecilik çalışmalarını hayata geçiriyor.

Başkan Hürriyet’in seçim vaatleri arasında yer alan, yardım yapmak isteyen vatandaşlarla ihtiyaç sahiplerini buluşturacak olan  İzmit Dost Eller Projesi  başlatıldı.  Proje kapsamında Ramazan kolisi ve para yardımında bulunmak isteyen vatandaşlar, İzmit Belediyesine başvuracak. Vatandaşların yapacakları ayni ve nakdi yardımları gerekli koordinasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

BELEDİYE BULUŞTURACAK

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Hürriyet “ Ramazan ayı manevi duyguların, birlik beraberliğin, paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığı aydır.  İzmit Belediyemiz olarak bir yandan her akşam mahallerimizde gerçekleştirdiğimiz programlarımızla eski Ramazan kültürünü yaşatırken, diğer yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyoruz.  Bunları belediye imkanlarımızla gerçekleştirirken seçim vaatlerimizden olan Dost Eller Projemizi de hayata geçiriyoruz.  Projemiz kapsamında erzak ve para desteği sağlayan vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizi arayarak bize kayıt yaptıracaklar. Biz de yaptığımız tespitlerle yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleriyle buluşturmuş olacağız.

RAMAZAN İLE SINIRLI DEĞİL

Bu projemizi sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmayacak. Ramazan’dan sonra da para, erzak ve ikinci el eşya yardımı şeklinde devam ettireceğiz.  Özellikle öğrencilerimize de fayda sağlayacak projemiz, ihtiyaç sahiplerimize umut verecek” şeklinde konuştu.

Projeye destek veren gönüllü vatandaşların İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.