Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, İnşallah Peşimden Daha Çok Kadın Gelir

SİYASET 04.05.2019 - 16:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1992+ kez okundu.
 

Hürriyet, İnşallah Peşimden Daha Çok Kadın Gelir

CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlıları, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ile  partinin ilçe kadın kolları başkan ve yöneticilerine  ziyaret ve temennileri için teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “ siyaset ve belediye başkanlığında Leyla Atakan’dan  sonra yeni bir başlangıç yaptım, inşallah peşimden daha çok kadın gelir” dedi. KADINLARIN EMEĞİ ÇOK İzmit’te alınan başarıda kadınların da büyük emeği olduğunu  belirten   Hürriyet, “kadınların görünür olması, temsil edilir olması ve her kademede her makamda olması gerçekten çok önemli. Bizlerin yapacağı siyaset,  idarecilik, yöneticilik, vekillik çok çok kıymetli. Onun bilinç ve sorumluluğundayız.  Cumhuriyet Halk Partimizin Kocaeli’ndeki ilk kadın vekili olmak bana nasip oldu. Bu çok onur verici bir temsiliyet ve sorumluluktu. Şimdi yaklaşık 50 yıl aradan sonra ikinci kadın belediye başkanı olmak nasip oldu. Bunun ne kadar önemli, onurlu bir görev, sorumluluk olduğunun bilincindeyim. DAHA ÇOK KADINIMIZI DAHA ÇOK YERDE GÖRMEK NASİP OLSUN Birlik olunduğunda, beraber davranıldığında, dayanışma ruhunun hakim olduğunda başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Bugün bu belediyeyi kazanmış olmamız da bunun başarısıdır. Bundan sonra da yine yönetimde farkındalığı arttıracak çalışmalara imza atacak olmamız, bunun kararlılığı içerisinde olmamız bütün kadınlarımız ve şehrimiz için çok kıymetli. Dayanışmamız, varlığımız, birlikteliğimiz daim olsun. Daha fazla kadınımızı daha çok yerde görmek nasip olsun. Bir kadın siyasetçi ve bu kentte yaşayan bir kadın olarak arkadaşlarımızın daha fazla görünür olmasını diliyorum. Ben bir başlangıç yaptım, inşallah peşimden daha çok kadın gelir.  Bunu hem şehir hem de siyaset adına diliyorum. Çünkü kadının rengi, kadının gülümsemesi, kadının pozitif gülümsemesi, anaçlığı güzeldir” şeklinde konuştu. İDOL OLACAK İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tüm kadınların selam ve sevgilerini getirdiklerini belirten CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya  da “Atatürk’ün kadına vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkının bu makama kadar gelmiş olması Fatma Başkanımız ve biz kadın örgütleri olarak çok önemli. Bu bahar şenliği ve baharın getirdiği yüzümüzdeki bu gülümseme bizim için çok önemli.  Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Leyla Atakan’dan sonra Fatma Başkanımızın da bizlere bir idol olacağına inancımız sonsuz.  Kocaeli’nin dört bir yanından gelen yöneticilerimiz ve tüm kadın örgütleri adına sizleri bir kez daha kutluyor ve görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlıları, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ile  partinin ilçe kadın kolları başkan ve yöneticilerine  ziyaret ve temennileri için teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “ siyaset ve belediye başkanlığında Leyla Atakan’dan  sonra yeni bir başlangıç yaptım, inşallah peşimden daha çok kadın gelir” dedi.

KADINLARIN EMEĞİ ÇOK

İzmit’te alınan başarıda kadınların da büyük emeği olduğunu  belirten   Hürriyet, “kadınların görünür olması, temsil edilir olması ve her kademede her makamda olması gerçekten çok önemli. Bizlerin yapacağı siyaset,  idarecilik, yöneticilik, vekillik çok çok kıymetli. Onun bilinç ve sorumluluğundayız.  Cumhuriyet Halk Partimizin Kocaeli’ndeki ilk kadın vekili olmak bana nasip oldu. Bu çok onur verici bir temsiliyet ve sorumluluktu. Şimdi yaklaşık 50 yıl aradan sonra ikinci kadın belediye başkanı olmak nasip oldu. Bunun ne kadar önemli, onurlu bir görev, sorumluluk olduğunun bilincindeyim.

DAHA ÇOK KADINIMIZI DAHA ÇOK YERDE GÖRMEK NASİP OLSUN

Birlik olunduğunda, beraber davranıldığında, dayanışma ruhunun hakim olduğunda başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Bugün bu belediyeyi kazanmış olmamız da bunun başarısıdır. Bundan sonra da yine yönetimde farkındalığı arttıracak çalışmalara imza atacak olmamız, bunun kararlılığı içerisinde olmamız bütün kadınlarımız ve şehrimiz için çok kıymetli. Dayanışmamız, varlığımız, birlikteliğimiz daim olsun. Daha fazla kadınımızı daha çok yerde görmek nasip olsun. Bir kadın siyasetçi ve bu kentte yaşayan bir kadın olarak arkadaşlarımızın daha fazla görünür olmasını diliyorum. Ben bir başlangıç yaptım, inşallah peşimden daha çok kadın gelir.  Bunu hem şehir hem de siyaset adına diliyorum. Çünkü kadının rengi, kadının gülümsemesi, kadının pozitif gülümsemesi, anaçlığı güzeldir” şeklinde konuştu.

İDOL OLACAK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tüm kadınların selam ve sevgilerini getirdiklerini belirten CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya  da “Atatürk’ün kadına vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkının bu makama kadar gelmiş olması Fatma Başkanımız ve biz kadın örgütleri olarak çok önemli. Bu bahar şenliği ve baharın getirdiği yüzümüzdeki bu gülümseme bizim için çok önemli.  Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Leyla Atakan’dan sonra Fatma Başkanımızın da bizlere bir idol olacağına inancımız sonsuz.  Kocaeli’nin dört bir yanından gelen yöneticilerimiz ve tüm kadın örgütleri adına sizleri bir kez daha kutluyor ve görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.