Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, İzmit İçin Büyük Kazanç

SİYASET 23.05.2019 - 23:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2555+ kez okundu.
 

Hürriyet, İzmit İçin Büyük Kazanç

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti.  Meslektaşları Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkanı olmasından büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını belirten Kocaeli Baro Başkanı Candemir “Başkan Hürriyet, İzmit için büyük bir kazançtır. Milletvekilliği döneminizde yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşıladık, çok başarılı işlere imza attınız.  Meslektaşımızın bu koltukta oturuyor olması bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kocaeli Barosu olarak her türlü çalışmada İzmit Belediye Başkanımızın yanında olacağız” dedi. MESLEĞİMİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TUTTUM Meslektaşlarının ziyaretlerinden ve kendisine olan güven ve inançlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “ meslektaşlarımızın ziyaretleri ve destekleri bizim için ayrı bir anlam taşıyor.  Kocaeli Baromuz ile ve bu baronun bir üyesi olmaktan her zaman büyük gurur duydum. Mesleğimi her zaman her şeyin ötesinde tutum.  En büyük dileğimiz Baromuz ile işbirliği içerisinde gerek sosyal sorumluluk projelerine, gerekse topluma dokunan diğer projelere imza atmaktır.  İzmit Belediyesi olarak ihtiyacınız olduğu her an yanınızdayız, kapımız size her zaman açıktır” şeklinde konuştu.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti. 

Meslektaşları Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkanı olmasından büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını belirten Kocaeli Baro Başkanı Candemir “Başkan Hürriyet, İzmit için büyük bir kazançtır. Milletvekilliği döneminizde yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşıladık, çok başarılı işlere imza attınız.  Meslektaşımızın bu koltukta oturuyor olması bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kocaeli Barosu olarak her türlü çalışmada İzmit Belediye Başkanımızın yanında olacağız” dedi.

MESLEĞİMİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TUTTUM

Meslektaşlarının ziyaretlerinden ve kendisine olan güven ve inançlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “ meslektaşlarımızın ziyaretleri ve destekleri bizim için ayrı bir anlam taşıyor.  Kocaeli Baromuz ile ve bu baronun bir üyesi olmaktan her zaman büyük gurur duydum. Mesleğimi her zaman her şeyin ötesinde tutum.  En büyük dileğimiz Baromuz ile işbirliği içerisinde gerek sosyal sorumluluk projelerine, gerekse topluma dokunan diğer projelere imza atmaktır.  İzmit Belediyesi olarak ihtiyacınız olduğu her an yanınızdayız, kapımız size her zaman açıktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.