Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, “İzmit’te artık değişim zamanı”

SİYASET 26.03.2019 - 19:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1385+ kez okundu.
 

Hürriyet, “İzmit’te artık değişim zamanı”

Yeşilova mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’te değişim zamanı” dedi

Yeşilova mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’te değişim zamanı” dedi İzmit Yeşilova Mahallesinde bulunan ve Mehmet Kürkan’ın sahibi olduğu Salon Kürkan’da vatandaşlarla buluşan CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur ve parti yöneticileri de eşlik etti. GENÇLERİMİZE EKMEK KAPILARI AÇACAĞIZ Ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet İzmit genelini kapsayan projelerinden bahsederek, “Yeni yatırımlar yaparak iş alanlarını büyüteceğiz. Daha fazla gencimize ekmek kapısı sağlayacağız. Kırsal kalkınmayı önemsiyorum. Köymar ile köylerimizin kalkınmasını sağlayacağız. Teknoloji ve bilim kullanılmıyor. Avrupa evsel atıklardan enerji üretiyor. Biz de organik gübre tesisi kuracağız. Hem köylerimize, hem de pek çok gencimize buralarda iş imkanı sağlayacağız. Sadece üretmek yetmez. Biz mutlaka doğrudan alım garantisiyle kente doğalından ürün sağlamış olacağız. Birçok insana da bu sayede iş sağlamış olacağız” dedi. KÖY İLE KENT ELELE OLACAK Köylerdeki yaşamı güçlendirmenin kent hayatına da olumlu anlamda katkı katacağını sözlerine ekleyen Hürriyet, “Köydeki yaşamı da güçlendireceğiz. İmar sorunlarını çözmekle başlayacağız. Bu bölgenin köylerde bağlantısı var. Ama artık gençler köylerde durmuyor. Bunun önüne geçmek için köylerimizi cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor. Yeşilova’daki trafik sorununu halledeceğiz. Karakol eksikliğini gidereceğiz. Lise ihtiyacınız var. Milli eğitimle görüşerek okul ihtiyacını gidereceğiz. Bunları yaptığımız zaman bölge de kalkınacak. Bu kentin ekmeği bu kentte kalmıyor. Doğrudan alımlarda mutlaka kentin esnafından alışveriş yapacağız. İstihdam yarattığımız zaman buranın gencini değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu. DEĞİŞİM İZMİT’E İYİ GELECEK İzmit’te artık değişimin şart olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Danışma meclisiyle mahallemizi nasıl daha iyi geliştiririz diye size soracağız. Özel sektörle geliştireceğimiz bağlarla gençlerimizin değerlendirilmesini sağlayacağız. Çocuk kampüsü kurarak çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını sağlayacağız. Atanamayan öğretmenlerle eğitim alamayan çocuklarımızı eğitimle buluşturacağız. Bilenle daha üretken olmak istiyoruz. Her CHP’li belediyesinin her mahallede kreşi vardır. Ama İzmit’te belediyenin bir tane açtığı bir kreş yok. Gençlerimizi sanat ve sporda beslemek gerekiyor. İzmit’te genel anlamda bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. Bu değişimin İzmit’e, insanımıza, kentlimize, köylümüze ne kadar iyi geleceğini göreceksiniz” şeklinde konuştu.  
Yeşilova mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’te değişim zamanı” dedi

Yeşilova mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’te değişim zamanı” dedi

İzmit Yeşilova Mahallesinde bulunan ve Mehmet Kürkan’ın sahibi olduğu Salon Kürkan’da vatandaşlarla buluşan CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur ve parti yöneticileri de eşlik etti.

GENÇLERİMİZE EKMEK KAPILARI AÇACAĞIZ

Ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet İzmit genelini kapsayan projelerinden bahsederek, “Yeni yatırımlar yaparak iş alanlarını büyüteceğiz. Daha fazla gencimize ekmek kapısı sağlayacağız. Kırsal kalkınmayı önemsiyorum. Köymar ile köylerimizin kalkınmasını sağlayacağız. Teknoloji ve bilim kullanılmıyor. Avrupa evsel atıklardan enerji üretiyor. Biz de organik gübre tesisi kuracağız. Hem köylerimize, hem de pek çok gencimize buralarda iş imkanı sağlayacağız. Sadece üretmek yetmez. Biz mutlaka doğrudan alım garantisiyle kente doğalından ürün sağlamış olacağız. Birçok insana da bu sayede iş sağlamış olacağız” dedi.

KÖY İLE KENT ELELE OLACAK

Köylerdeki yaşamı güçlendirmenin kent hayatına da olumlu anlamda katkı katacağını sözlerine ekleyen Hürriyet, “Köydeki yaşamı da güçlendireceğiz. İmar sorunlarını çözmekle başlayacağız. Bu bölgenin köylerde bağlantısı var. Ama artık gençler köylerde durmuyor. Bunun önüne geçmek için köylerimizi cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor. Yeşilova’daki trafik sorununu halledeceğiz. Karakol eksikliğini gidereceğiz. Lise ihtiyacınız var. Milli eğitimle görüşerek okul ihtiyacını gidereceğiz. Bunları yaptığımız zaman bölge de kalkınacak. Bu kentin ekmeği bu kentte kalmıyor. Doğrudan alımlarda mutlaka kentin esnafından alışveriş yapacağız. İstihdam yarattığımız zaman buranın gencini değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

DEĞİŞİM İZMİT’E İYİ GELECEK

İzmit’te artık değişimin şart olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Danışma meclisiyle mahallemizi nasıl daha iyi geliştiririz diye size soracağız. Özel sektörle geliştireceğimiz bağlarla gençlerimizin değerlendirilmesini sağlayacağız. Çocuk kampüsü kurarak çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını sağlayacağız. Atanamayan öğretmenlerle eğitim alamayan çocuklarımızı eğitimle buluşturacağız. Bilenle daha üretken olmak istiyoruz. Her CHP’li belediyesinin her mahallede kreşi vardır. Ama İzmit’te belediyenin bir tane açtığı bir kreş yok. Gençlerimizi sanat ve sporda beslemek gerekiyor. İzmit’te genel anlamda bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. Bu değişimin İzmit’e, insanımıza, kentlimize, köylümüze ne kadar iyi geleceğini göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.