Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Kapanönü ve Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki çalışmaları yakından takip ediyor

GÜNDEM 14.11.2020 - 21:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1418+ kez okundu.
 

Hürriyet, Kapanönü ve Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki çalışmaları yakından takip ediyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hem tadilat ve yenileme çalışmalarını incelemek hem de esnafla bir araya gelerek çalışmalarla ilgili düşüncelerini sormak için Kapanönü ve Ayakkabılar Çarşısı’nı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hem tadilat ve yenileme çalışmalarını incelemek hem de esnafla bir araya gelerek çalışmalarla ilgili düşüncelerini sormak için Kapanönü ve  Ayakkabılar Çarşısı’nı ziyaret etti.   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, tadilat ve yenileme çalışmalarının hızla devam etiği Kapanönü ve Ayakkabıcılar Çarşısı’nda hafta sonu esnafı ziyaret etti. Başkan Hürriyet’e başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, esnafla birlikte çay içerken tüm dükkanlara tek tek uğrayıp esnaflara kolaylıklar diledi. Kendilerine tadilat ve yenileme çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini soran Başkan Hürriyet’i büyük bir içtenlikle karşılayan bölge esnafı tarihi çarşıların tadilatından ötürü Hürriyet’e teşekkür etti.   “ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR”   Çalışmalar başlamadan önce Kapanönü ve Ayakkabıcılar Çarşısı’na giderek esnafla bizzat görüşüp fikirlerini soran Başkan Hürriyet, çalışmaları da yakından takip ediyor. Tadilat çalışmalarının gidişatıyla ilgili müteahhit firma yetkililerinden detaylı bir şekilde bilgi alan Başkan Hürriyet, “Bu hafta sonu bölge esnafımızı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili fikirlerini sormak istedik. Tadilat ve yenileme çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar tamamlandığında İzmit’in tarihi ve kültürel mirası olan Kapanönü Çarşısı ve Ayakkabıcılar Çarşısı hem esnafın daha rahat edebileceği hem de vatandaşın gönül rahatlığıyla hizmet alabileceği bir yer haline gelecek” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hem tadilat ve yenileme çalışmalarını incelemek hem de esnafla bir araya gelerek çalışmalarla ilgili düşüncelerini sormak için Kapanönü ve Ayakkabılar Çarşısı’nı ziyaret etti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hem tadilat ve yenileme çalışmalarını incelemek hem de esnafla bir araya gelerek çalışmalarla ilgili düşüncelerini sormak için Kapanönü ve  Ayakkabılar Çarşısı’nı ziyaret etti.
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, tadilat ve yenileme çalışmalarının hızla devam etiği Kapanönü ve Ayakkabıcılar Çarşısı’nda hafta sonu esnafı ziyaret etti. Başkan Hürriyet’e başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, esnafla birlikte çay içerken tüm dükkanlara tek tek uğrayıp esnaflara kolaylıklar diledi. Kendilerine tadilat ve yenileme çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini soran Başkan Hürriyet’i büyük bir içtenlikle karşılayan bölge esnafı tarihi çarşıların tadilatından ötürü Hürriyet’e teşekkür etti.
 
“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR”
 
Çalışmalar başlamadan önce Kapanönü ve Ayakkabıcılar Çarşısı’na giderek esnafla bizzat görüşüp fikirlerini soran Başkan Hürriyet, çalışmaları da yakından takip ediyor. Tadilat çalışmalarının gidişatıyla ilgili müteahhit firma yetkililerinden detaylı bir şekilde bilgi alan Başkan Hürriyet, “Bu hafta sonu bölge esnafımızı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili fikirlerini sormak istedik. Tadilat ve yenileme çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar tamamlandığında İzmit’in tarihi ve kültürel mirası olan Kapanönü Çarşısı ve Ayakkabıcılar Çarşısı hem esnafın daha rahat edebileceği hem de vatandaşın gönül rahatlığıyla hizmet alabileceği bir yer haline gelecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.