Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Pazarcı Esnafının Mağduriyetini Giderecek

GÜNDEM 11.07.2019 - 18:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1857+ kez okundu.
 

Hürriyet, Pazarcı Esnafının Mağduriyetini Giderecek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında incelemelerde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında kurulan Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti. Her yağışta alt yapı sorunlarının yaşandığı pazar alanında incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet, pazarcıların taleplerini dinledi ve bölgede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediyenin teknik ekibinin de yer aldığı ziyarette konuşan Hürriyet, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve her yağış sonrası yaşanan olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için gereken tüm çalışmaların yapılacağının söyledi. KALICI ÇÖZÜM Hürriyet “her yağmurda bu su baskını oluyor. Esnaf sürekli bu durumun düzelmesini ve sorunun çözülmesini istiyor. İzmit Belediyesi olarak  vatandaşın mağduriyetini gidermek ve soruna kalıcı çözüm bulmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Müteahhit bazı yerleri eksik bırakmış.  Bununla ilgili hızlıca çözüm üretmeye çalışacağız.  Buraya köklü bir çözüm bulmak gerekiyor. Bununla ilgili pazarcı esnafımızın da önerilerine açığız” şeklinde konuştu. Başkan Hürriyet’in sözleri pazarcı esnafını oldukça memnun etti.  Başkan Hürriyet, ziyaret sırasında Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ile de görüştü. ESNAFLA BİRARAYA GELECEK Öte yandan İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, 16 Temmuz Salı günü saat 10.00’da Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında pazarcı esnafıyla kahvaltıda bir araya geleceği açıklandı. Buluşmada sorunların masaya yatırılarak çözümü konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunulacağı kaydedildi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında kurulan Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti. Her yağışta alt yapı sorunlarının yaşandığı pazar alanında incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet, pazarcıların taleplerini dinledi ve bölgede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediyenin teknik ekibinin de yer aldığı ziyarette konuşan Hürriyet, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve her yağış sonrası yaşanan olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için gereken tüm çalışmaların yapılacağının söyledi.

KALICI ÇÖZÜM

Hürriyet “her yağmurda bu su baskını oluyor. Esnaf sürekli bu durumun düzelmesini ve sorunun çözülmesini istiyor. İzmit Belediyesi olarak  vatandaşın mağduriyetini gidermek ve soruna kalıcı çözüm bulmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Müteahhit bazı yerleri eksik bırakmış.  Bununla ilgili hızlıca çözüm üretmeye çalışacağız.  Buraya köklü bir çözüm bulmak gerekiyor. Bununla ilgili pazarcı esnafımızın da önerilerine açığız” şeklinde konuştu.

Başkan Hürriyet’in sözleri pazarcı esnafını oldukça memnun etti.  Başkan Hürriyet, ziyaret sırasında Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ile de görüştü.

ESNAFLA BİRARAYA GELECEK

Öte yandan İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, 16 Temmuz Salı günü saat 10.00’da Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında pazarcı esnafıyla kahvaltıda bir araya geleceği açıklandı. Buluşmada sorunların masaya yatırılarak çözümü konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunulacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.