Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet’ten Derince ve İzmit’te vatandaşları İnce’nin mitingine davet etti

SİYASET 08.06.2018 - 13:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1508+ kez okundu.
 

Hürriyet’ten Derince ve İzmit’te vatandaşları İnce’nin mitingine davet etti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet İzmit ve Derince’de gerçekleştirdiği saha çalışmalarında vatandaşları 9 Haziran Cumartesi İzmit’te yapılacak Muharrem İnce mitingine davet etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün İzmit ve Derince ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Derince’de ilçe Başkanı Nihat Değer, CHP İl Yöneticisi Suca Omurca, ilçe Kadın Kolları Başkanı Sırman Kaya, İzmit programında ise Belediye Meclis üyesi Hale Meriç, ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve parti yöneticileri eşlik etti. KOCAELİ’YE DAİR AÇIKLAMALARI OLACAK Derince programında ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Derince Şubesi ve Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde yer bulunan Denizciler Caddesi üzerinde bulunan esnafları ve alış veriş yapan vatandaşları selamladı. İzmit programında Yeşilova Mahallesi’nde ayak basmadık yer bırakmayan Milletvekili Hürriyet Turan Güneş Caddesi esnafına kolaylıklar diledi. Girdiği her dükkanda esnafları 9 Haziran Cumartesi Günü saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı alanında Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine davet eden Milletvekili Hürriyet, “Herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce 9 Haziran’da İzmit’e gelerek buradan vatandaşlarımıza seslenecek. Kocaeli’ye dair de açıklamalar yapacak olan Sayın İnce’yi sürekli olarak televizyonlarında izleyen vatandaşlarımız için bu miting büyük fırsat. Geleceğimize dair umudu olan, ‘Bu devran böyle gitmez ama nasıl değişecek?’ diye düşünen herkesi 9 Haziran saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı alanına davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.
CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet İzmit ve Derince’de gerçekleştirdiği saha çalışmalarında vatandaşları 9 Haziran Cumartesi İzmit’te yapılacak Muharrem İnce mitingine davet etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün İzmit ve Derince ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Derince’de ilçe Başkanı Nihat Değer, CHP İl Yöneticisi Suca Omurca, ilçe Kadın Kolları Başkanı Sırman Kaya, İzmit programında ise Belediye Meclis üyesi Hale Meriç, ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve parti yöneticileri eşlik etti.

KOCAELİ’YE DAİR AÇIKLAMALARI OLACAK

Derince programında ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Derince Şubesi ve Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde yer bulunan Denizciler Caddesi üzerinde bulunan esnafları ve alış veriş yapan vatandaşları selamladı. İzmit programında Yeşilova Mahallesi’nde ayak basmadık yer bırakmayan Milletvekili Hürriyet Turan Güneş Caddesi esnafına kolaylıklar diledi. Girdiği her dükkanda esnafları 9 Haziran Cumartesi Günü saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı alanında Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine davet eden Milletvekili Hürriyet, “Herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce 9 Haziran’da İzmit’e gelerek buradan vatandaşlarımıza seslenecek. Kocaeli’ye dair de açıklamalar yapacak olan Sayın İnce’yi sürekli olarak televizyonlarında izleyen vatandaşlarımız için bu miting büyük fırsat. Geleceğimize dair umudu olan, ‘Bu devran böyle gitmez ama nasıl değişecek?’ diye düşünen herkesi 9 Haziran saat 16.00’da İzmit Perşembe Pazarı alanına davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.