Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet'ten İzmitlilere çağrı!

SİYASET 06.04.2019 - 23:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2667+ kez okundu.
 

Hürriyet'ten İzmitlilere çağrı!

Mazbatasını Pazartesi günü alacak alacak olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından İzmitlilere çağrıda bulunarak İzmit Belediyesi'ne davet etti.

Mazbatasını Pazartesi günü alacak alacak olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından İzmitlilere çağrıda bulunarak İzmit Belediyesi'ne davet etti. Hürriyet ilk olarak KocaeliAdliyesine giderek mazbatasını alacak. Daha sonra İzmit Belediyesi'ne geçerek eski Başkan Nevzat Doğan'dan mührü bizzat devralacak. Hürriyet'in İzmitlilere sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı: "Sev kardeşim, neşe getirdim sana! 8 Nisan Pazartesi günü herkesi Belsa'ya devir teslim törenine bekliyoruz"  
Mazbatasını Pazartesi günü alacak alacak olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından İzmitlilere çağrıda bulunarak İzmit Belediyesi'ne davet etti.

Mazbatasını Pazartesi günü alacak alacak olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından İzmitlilere çağrıda bulunarak İzmit Belediyesi'ne davet etti. Hürriyet ilk olarak KocaeliAdliyesine giderek mazbatasını alacak. Daha sonra İzmit Belediyesi'ne geçerek eski Başkan Nevzat Doğan'dan mührü bizzat devralacak.

Hürriyet'in İzmitlilere sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı:

"Sev kardeşim, neşe getirdim sana!

8 Nisan Pazartesi günü herkesi Belsa'ya devir teslim törenine bekliyoruz"

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.