Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet Yeşilova’da vatandaşlarla buluştu

SİYASET 11.01.2019 - 14:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1907+ kez okundu.
 

Hürriyet Yeşilova’da vatandaşlarla buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri önceki gün İzmit Yeşilova Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri önceki gün İzmit Yeşilova Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit ilçe Yöneticileri Mehmet Baştürk ve Mehmet Baştan ile beraber Yeşilova’daydı. Her gün İzmit’in farklı mahallelerinde halkla buluşan Başkan adayı Hürriyet, Yeşilova’da esnaf ve vatandaşlarla görüştü. SEVGİ VE GÜVEN DUYGUSU Daha önce sık sık ziyarette bulunduğu mahallede güler yüzle karşılanan Hürriyet, “Seçimler olsun olmasın, meclis çalışmalarını bitirir bitirmez İzmit’in her mahallesinde vatandaşlarımızla buluşuyordum. Şimdi İzmit Belediyesi Başkan adayı olarak insanlarımızın karşısındayım. Daha önce bana ‘İyi ki milletvekilimiz olmuşsun’ diyenler, şimdi de ‘İnşallah belediye başkanımız olursun’ diyorlar. Bu sevgi ve güven duygusu kolay kolay kazanılacak bir şey değil. Her şey karşılıklı olur. Ben de İzmitlileri seviyorum. Yeşilova’da esnaf ve vatandaşlarımızla daha çok bir araya gelecek ve henüz dokunmadığımız bir el varsa dokunmak için çabalayacağız” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri önceki gün İzmit Yeşilova Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri önceki gün İzmit Yeşilova Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit ilçe Yöneticileri Mehmet Baştürk ve Mehmet Baştan ile beraber Yeşilova’daydı. Her gün İzmit’in farklı mahallelerinde halkla buluşan Başkan adayı Hürriyet, Yeşilova’da esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

SEVGİ VE GÜVEN DUYGUSU

Daha önce sık sık ziyarette bulunduğu mahallede güler yüzle karşılanan Hürriyet, “Seçimler olsun olmasın, meclis çalışmalarını bitirir bitirmez İzmit’in her mahallesinde vatandaşlarımızla buluşuyordum. Şimdi İzmit Belediyesi Başkan adayı olarak insanlarımızın karşısındayım. Daha önce bana ‘İyi ki milletvekilimiz olmuşsun’ diyenler, şimdi de ‘İnşallah belediye başkanımız olursun’ diyorlar. Bu sevgi ve güven duygusu kolay kolay kazanılacak bir şey değil. Her şey karşılıklı olur. Ben de İzmitlileri seviyorum. Yeşilova’da esnaf ve vatandaşlarımızla daha çok bir araya gelecek ve henüz dokunmadığımız bir el varsa dokunmak için çabalayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.