Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyetten yılın son gününde İyi Yıllar ziyaretler

SİYASET 01.01.2019 - 15:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1653+ kez okundu.
 

Hürriyetten yılın son gününde İyi Yıllar ziyaretler

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet 2018’in son gününde mesai yapan polis, sağlık personeli, güvenlik görevlisi, esnaflara kolay gelsin ziyaretinde bulunurken, 2019’u hastanelerde karşılamak zorunda kalan hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Yöneticileri Dalistan Filiz, Ali Kuzu, İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve partili gençlerle birlikte 2018’in son gününde de sahadaydı. Kent merkezinde bulunan polis merkezlerini, devlet hastanelerini, esnafı ziyaret eden Hürriyet ve beraberindeki heyet yeni yılda herkese bolluk, bereket ve sağlık dolu yıllar diledi. POLİS VE ESNAFA KOLAYLIKLAR DİLEDİ 2018’in son saatlerindeki ziyaretlerine ilk olarak Saraybahçe Polis Merkezi’nden başlayan CHP İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet ve beraberindeki heyet, burada görev başındaki polislerin yeni yıllarını kutlayarak, hayırlı mesailer diledi. Daha sonra Bekirpaşa Polis Merkezi’ni de ziyaret eden heyet burada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Necati Denizci, İzmit ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Emniyet Müdürleri ve polislere iyi yıllar diledi. Polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkan adayı Hürriyet, daha sonra Bekirpaşa’da bulunan taksi durağı ve esnafları da ziyaret etmeyi unutmadı. 2019 yılının esnaf için daha bereketli geçmesini dileyen Hürriyet ve beraberindeki heyet, esnafa bol kazançlar diledi. SAĞLIK PERSONELİ VE HASTALARI UNUTMADI CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi ve Seka Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. 2018’in son saatlerinde çalışan sağlık personeline kolaylıklar dileyen Hürriyet, yeni yıla hastanede girmek zorunda kalan vatandaşlara da 2019 yılının sağlıklı bir yıl olarak geçirmelerini temenni etti. Hastane ziyaretlerinin ardından partilileriyle birlikte İzmit Yürüyüş yolunda bulunan esnafa da iyi yıllar ziyaretinde bulunan Hürriyet, Kapanönü esnafını da es geçmedi. Hem yeni yıl öncesi çalışan esnafa hem de yeni yılı sevdikleriyle geçiren İzmitlilere iyi yıllar diledi.    
CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet 2018’in son gününde mesai yapan polis, sağlık personeli, güvenlik görevlisi, esnaflara kolay gelsin ziyaretinde bulunurken, 2019’u hastanelerde karşılamak zorunda kalan hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Yöneticileri Dalistan Filiz, Ali Kuzu, İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve partili gençlerle birlikte 2018’in son gününde de sahadaydı. Kent merkezinde bulunan polis merkezlerini, devlet hastanelerini, esnafı ziyaret eden Hürriyet ve beraberindeki heyet yeni yılda herkese bolluk, bereket ve sağlık dolu yıllar diledi.

POLİS VE ESNAFA KOLAYLIKLAR DİLEDİ

2018’in son saatlerindeki ziyaretlerine ilk olarak Saraybahçe Polis Merkezi’nden başlayan CHP İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet ve beraberindeki heyet, burada görev başındaki polislerin yeni yıllarını kutlayarak, hayırlı mesailer diledi. Daha sonra Bekirpaşa Polis Merkezi’ni de ziyaret eden heyet burada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Necati Denizci, İzmit ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Emniyet Müdürleri ve polislere iyi yıllar diledi. Polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkan adayı Hürriyet, daha sonra Bekirpaşa’da bulunan taksi durağı ve esnafları da ziyaret etmeyi unutmadı. 2019 yılının esnaf için daha bereketli geçmesini dileyen Hürriyet ve beraberindeki heyet, esnafa bol kazançlar diledi.

SAĞLIK PERSONELİ VE HASTALARI UNUTMADI

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi ve Seka Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. 2018’in son saatlerinde çalışan sağlık personeline kolaylıklar dileyen Hürriyet, yeni yıla hastanede girmek zorunda kalan vatandaşlara da 2019 yılının sağlıklı bir yıl olarak geçirmelerini temenni etti. Hastane ziyaretlerinin ardından partilileriyle birlikte İzmit Yürüyüş yolunda bulunan esnafa da iyi yıllar ziyaretinde bulunan Hürriyet, Kapanönü esnafını da es geçmedi. Hem yeni yıl öncesi çalışan esnafa hem de yeni yılı sevdikleriyle geçiren İzmitlilere iyi yıllar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.