Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Husumetlisini bacağından vurdu!

ASAYİŞ 20.12.2020 - 23:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1811+ kez okundu.
 

Husumetlisini bacağından vurdu!

İzmit Kozluk Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan kişi tarafından bacağından tabancayla vurulan şahıs yaralandı.

İzmit Kozluk Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan kişi tarafından bacağından tabancayla vurulan şahıs yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit Kozluk Mahallesi İnönü Caddesi eski kız meslek lisesi mevkisinde ikamet eden Adem K. (43), daha önce aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ile evinin önünde konuşmak için buluştu. İddiaya göre bir süre konuşan ikiliden ismi öğrenilemeyen şahıs Adem K.’nin dizine tabancayla 2 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. HAYATİ TEHLİKESİ YOK Yaralanan Adem K. Ambulansın gelişini kendi aracının içinde beklerken yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken yaralanan Adem K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.  
İzmit Kozluk Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan kişi tarafından bacağından tabancayla vurulan şahıs yaralandı.

İzmit Kozluk Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan kişi tarafından bacağından tabancayla vurulan şahıs yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Kozluk Mahallesi İnönü Caddesi eski kız meslek lisesi mevkisinde ikamet eden Adem K. (43), daha önce aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ile evinin önünde konuşmak için buluştu. İddiaya göre bir süre konuşan ikiliden ismi öğrenilemeyen şahıs Adem K.’nin dizine tabancayla 2 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Yaralanan Adem K. Ambulansın gelişini kendi aracının içinde beklerken yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken yaralanan Adem K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.