Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Huzurevi Derneği’nden Doğan’a Ziyaret

GÜNDEM 30.11.2018 - 14:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2794+ kez okundu.
 

Huzurevi Derneği’nden Doğan’a Ziyaret

Büyüklerimiz Başımızın Tacı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Huzurevi Derneği’ni misafir etti.

Büyüklerimiz  Başımızın Tacı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Huzurevi Derneği’ni misafir etti.  Denek Başkanı Olcay Ilıcalı ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir eden Başkan Doğan,  “ büktüklerimiz bizim her zaman başımızın tacı olmuştur” dedi. YAŞLI DOSTU BELEDİYE İzmit Belediyesi’nin yaşlın dostu belediye olduğunu söyleyen Doğan “yaşlı dostu belediye ve belediye başkanı olarak yaşlılarımızı  her zaman bir kazanım, bir hazine olarak gördük.  Kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli oldu. Çünkü  onların geniş ufukları, tecrübeleri, bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır. KAZANÇ OLARAK GÖRDÜK Millet olarak, yaşlılarımızı hiçbir zaman bir yük olarak değil, aksine büyük bir kazanç olarak gören bir kültüre sahibiz. Bizim için atamız, büyüğümüz saygı gösterilesi, değer verilesi, elleri öpülesi kişilerdir. Kültürümüzde olan bu güzellikleri gençlerimize öğretmeli ve yaşlılarımıza değer vermelerini sağlamalıyız. Unutulmamalıdır ki, onlar bugünün yaşlıları, bizler ise yarının yaşlılarıyız. VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN ÇALIŞTIK  Belediye başkanlığım süresince bu inanç ve kültürle şehrimizdeki yalı ve emeklilerimizi başımızın tacı yaptık. Şehrimizin farklı noktalarında açtığımız emekli evlerimizle onlara otel konforunda yaşam alanları oluşturduk. Kültür gezileri, İZMEK kurs merkezlerimiz ile onların her yaşta güzel zaman geçirimlerini sağladık.  Yaşlılarımıza olan vefa borcumuz yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz” dedi. Kocaeli Huzurevi Derneğini Başkanı Olcay Ilıcalı da Başkan Doğan’a kusursuz ev sahipliği, şehirde yürütmüş olduğu projeleri ile yaşlılara olan desteği için teşekkür etti.
Büyüklerimiz Başımızın Tacı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Huzurevi Derneği’ni misafir etti.

Büyüklerimiz  Başımızın Tacı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Huzurevi Derneği’ni misafir etti.  Denek Başkanı Olcay Ilıcalı ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir eden Başkan Doğan,  “ büktüklerimiz bizim her zaman başımızın tacı olmuştur” dedi.

YAŞLI DOSTU BELEDİYE

İzmit Belediyesi’nin yaşlın dostu belediye olduğunu söyleyen Doğan “yaşlı dostu belediye ve belediye başkanı olarak yaşlılarımızı  her zaman bir kazanım, bir hazine olarak gördük.  Kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli oldu. Çünkü  onların geniş ufukları, tecrübeleri, bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır.

KAZANÇ OLARAK GÖRDÜK

Millet olarak, yaşlılarımızı hiçbir zaman bir yük olarak değil, aksine büyük bir kazanç olarak gören bir kültüre sahibiz. Bizim için atamız, büyüğümüz saygı gösterilesi, değer verilesi, elleri öpülesi kişilerdir. Kültürümüzde olan bu güzellikleri gençlerimize öğretmeli ve yaşlılarımıza değer vermelerini sağlamalıyız. Unutulmamalıdır ki, onlar bugünün yaşlıları, bizler ise yarının yaşlılarıyız.

VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN ÇALIŞTIK 

Belediye başkanlığım süresince bu inanç ve kültürle şehrimizdeki yalı ve emeklilerimizi başımızın tacı yaptık. Şehrimizin farklı noktalarında açtığımız emekli evlerimizle onlara otel konforunda yaşam alanları oluşturduk. Kültür gezileri, İZMEK kurs merkezlerimiz ile onların her yaşta güzel zaman geçirimlerini sağladık.  Yaşlılarımıza olan vefa borcumuz yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz” dedi.

Kocaeli Huzurevi Derneğini Başkanı Olcay Ilıcalı da Başkan Doğan’a kusursuz ev sahipliği, şehirde yürütmüş olduğu projeleri ile yaşlılara olan desteği için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.