Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İcazetlerini aldılar ‘hafız’ oldular

GÜNDEM 27.11.2018 - 16:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2831+ kez okundu.
 

İcazetlerini aldılar ‘hafız’ oldular

Körfez Mehmet Akif Ersoy Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci, hafızlık icazeti aldı. İcazet törenine; Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı da katıldı

Körfez Mehmet Akif Ersoy Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci, hafızlık icazeti aldı. İcazet törenine; Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı da katıldı Körfez Müftülüğü Mehmet Akif Ersoy Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci için Hafızlık İcazet Programı düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Camii’nde gerçekleştirilen icazet programına; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Reisul-l Kurra Mustafa Demirkan Hoca, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. PEYGAMBERİMİZİN AHLAKI İlçe Müftüsü Sabri Bağcı’nın ardından konuşan İl Müftüsü Yusuf Doğan, “Kur’an terbiyesi ile yetiştirmeye çalıştığımız gençlerimize Peygamber ahlakını da vermeliyiz” dedi. Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı da konuşmasında, “Hafızlık büyük bir nimettir. Her nimetin de kendine mahsus bir külfeti, zorlukları olacaktır. Ben bu evlatlarımızı hafız olmaları için teşvik eden ve kursa gönderen, bugün de bir şeref tacı giymiş olan anne babaları ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi. BELGELERİNİ ALDILAR Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan programda yeni hafızlar tarafından da Kur’an ziyafeti sunuldu. Dua sonrasında ise yeni hafızların icazet belgeleri takdim edildi. İcazet belgelerini; Mehmet Akif Ersoy Camii’nde gerçekleştirilen icazet programına; Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Reisul-l Kurra Mustafa Demirkan öğrencilere tek tek teslim etti.
Körfez Mehmet Akif Ersoy Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci, hafızlık icazeti aldı. İcazet törenine; Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı da katıldı

Körfez Mehmet Akif Ersoy Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci, hafızlık icazeti aldı. İcazet törenine; Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı da katıldı

Körfez Müftülüğü Mehmet Akif Ersoy Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 12 öğrenci için Hafızlık İcazet Programı düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Camii’nde gerçekleştirilen icazet programına; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Reisul-l Kurra Mustafa Demirkan Hoca, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PEYGAMBERİMİZİN AHLAKI

İlçe Müftüsü Sabri Bağcı’nın ardından konuşan İl Müftüsü Yusuf Doğan, “Kur’an terbiyesi ile yetiştirmeye çalıştığımız gençlerimize Peygamber ahlakını da vermeliyiz” dedi. Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı da konuşmasında, “Hafızlık büyük bir nimettir. Her nimetin de kendine mahsus bir külfeti, zorlukları olacaktır. Ben bu evlatlarımızı hafız olmaları için teşvik eden ve kursa gönderen, bugün de bir şeref tacı giymiş olan anne babaları ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

BELGELERİNİ ALDILAR

Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan programda yeni hafızlar tarafından da Kur’an ziyafeti sunuldu. Dua sonrasında ise yeni hafızların icazet belgeleri takdim edildi. İcazet belgelerini; Mehmet Akif Ersoy Camii’nde gerçekleştirilen icazet programına; Diyanet Başkan Yardımcısı Osman Tıraşcı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Reisul-l Kurra Mustafa Demirkan öğrencilere tek tek teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.