Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İhale çıkışı silahlı kavga 1 yaralı

ASAYİŞ 04.03.2019 - 19:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2723+ kez okundu.
 

İhale çıkışı silahlı kavga 1 yaralı

Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen toplu yemek alımı ihalesine giren bir firma sahibi çıkışta tartıştığı bir başka firma sahibini tabancayla bacağından vurdu.

Alınan bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında bulunan Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen toplu yemek alımı ihalesine giren taraflar arasında ihale sonrası henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İhale için verilen tekliflerin ardından kurum önündeki 54 KU 366 plakalı otomobiline binen Orhan Ayyıldız (44) otomobiline gelen ve ismi henüz öğrenilemeyen bir başka firma sahibi tarafından bacağından vuruldu. İhaleye girmemesi için tehdit etmiş Olayı gerçekleştiren firma sahibi olay yerinden kaçarken kanlar içinde kalan Orhan Ayyıldız için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Ayyıldız, yapılan ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayı gerçekleştiren kişinin Ayyıldız’ı bir süredir ihaleye girmemesi yönünde tehdit ettiği öne sürüldü. Polis ekipleri kaçan firma sahibinin yakalanması için çalışma başlattı Zanlı Yakalandı Orhan Ayyıldız'ı ayağından vurduktan sonra olay yerinden kaçan zanlı Kadir A. (40) kısa sürede polis tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs ifadesinin alınması için Asayiş Şube'ye götürüldü.    
Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen toplu yemek alımı ihalesine giren bir firma sahibi çıkışta tartıştığı bir başka firma sahibini tabancayla bacağından vurdu.

Alınan bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında bulunan Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen toplu yemek alımı ihalesine giren taraflar arasında ihale sonrası henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İhale için verilen tekliflerin ardından kurum önündeki 54 KU 366 plakalı otomobiline binen Orhan Ayyıldız (44) otomobiline gelen ve ismi henüz öğrenilemeyen bir başka firma sahibi tarafından bacağından vuruldu.

İhaleye girmemesi için tehdit etmiş

Olayı gerçekleştiren firma sahibi olay yerinden kaçarken kanlar içinde kalan Orhan Ayyıldız için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Ayyıldız, yapılan ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayı gerçekleştiren kişinin Ayyıldız’ı bir süredir ihaleye girmemesi yönünde tehdit ettiği öne sürüldü. Polis ekipleri kaçan firma sahibinin yakalanması için çalışma başlattı

Zanlı Yakalandı

Orhan Ayyıldız'ı ayağından vurduktan sonra olay yerinden kaçan zanlı Kadir A. (40) kısa sürede polis tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs ifadesinin alınması için Asayiş Şube'ye götürüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.