Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İki arkadaşın şüpheli ölümü!

ASAYİŞ 22.06.2019 - 22:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2657+ kez okundu.
 

İki arkadaşın şüpheli ölümü!

İzmit 42 Evler Körfez Mahallesinde ikamet eden Ş.K.D. arkadaşları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Aynı mahallede ikamet eden Bilal Sarı ise fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Her iki arkadaşın da birlikte alkol ve uyuşturucu madde kullandıkları öne sürüldü.

İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak üzerindeki bir evde sabah 05:00 sularında arkadaşları tarafından hareketsiz olarak bulunan Ş.D.K için eve sağlık ekipleri çağırıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Ş.K.D.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evde tetaylı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Ş.K.D.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. SABAH FENALAŞTI Aynı mahallede bulunan Şehit Ali Sokak üzerinde ikamet eden ve diğer arkadaşları ile birlikte misafirliğe giden Bilal Sarı (22) isimli genç, sabah saatlerinde fenalaştı. Gencin fenalaştığını gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri fenalaşan genci alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Sarı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde yaşamlarını yitiren her iki gencin de birbirleri ile arkadaş oldukları ve birlikte alkol ile uyuşturucu madde kullandıkları öne sürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
İzmit 42 Evler Körfez Mahallesinde ikamet eden Ş.K.D. arkadaşları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Aynı mahallede ikamet eden Bilal Sarı ise fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Her iki arkadaşın da birlikte alkol ve uyuşturucu madde kullandıkları öne sürüldü.

İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak üzerindeki bir evde sabah 05:00 sularında arkadaşları tarafından hareketsiz olarak bulunan Ş.D.K için eve sağlık ekipleri çağırıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Ş.K.D.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evde tetaylı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Ş.K.D.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SABAH FENALAŞTI

Aynı mahallede bulunan Şehit Ali Sokak üzerinde ikamet eden ve diğer arkadaşları ile birlikte misafirliğe giden Bilal Sarı (22) isimli genç, sabah saatlerinde fenalaştı. Gencin fenalaştığını gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri fenalaşan genci alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Sarı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde yaşamlarını yitiren her iki gencin de birbirleri ile arkadaş oldukları ve birlikte alkol ile uyuşturucu madde kullandıkları öne sürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.