Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İki motosiklet çarpıştı, sürücüler yaralandı

Trafik Kazası 07.12.2019 - 20:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1956+ kez okundu.
 

İki motosiklet çarpıştı, sürücüler yaralandı

Körfez Yeni Yalı Mahallesi Cami Sokak’ta çaprazlama olarak aynı sokağa giren iki motosiklet çarpıştı. Kazada sürçüler yere düşerek yaralandılar.

Edinilen bilgilere göre ikisi de elektrikli olan motosikletler, aynı sokağa farklı yönlerden giriş yaptılar. E.Ş. ve İ.K. nin kullandığı motosikletler sokağın orta noktasında birbirilerine çarptılar. Kaza sonrasında iki sürücüde çarpışmanın etkisiyle yere düşerek yaralandılar. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri, sürücülere ilk müdahaleyi yaptılar, daha sonra da kontrol amacıyla Körfez ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüler. Polis kazayla ilgili tutanakları tutarken, araçların çarpışma nedeniyle hasar gördükleri belirlendi.
Körfez Yeni Yalı Mahallesi Cami Sokak’ta çaprazlama olarak aynı sokağa giren iki motosiklet çarpıştı. Kazada sürçüler yere düşerek yaralandılar.

Edinilen bilgilere göre ikisi de elektrikli olan motosikletler, aynı sokağa farklı yönlerden giriş yaptılar. E.Ş. ve İ.K. nin kullandığı motosikletler sokağın orta noktasında birbirilerine çarptılar. Kaza sonrasında iki sürücüde çarpışmanın etkisiyle yere düşerek yaralandılar. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri, sürücülere ilk müdahaleyi yaptılar, daha sonra da kontrol amacıyla Körfez ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüler.

Polis kazayla ilgili tutanakları tutarken, araçların çarpışma nedeniyle hasar gördükleri belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.