Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İki sevgili yaşlı adamı bıçaklayarak öldürdü!

ASAYİŞ 18.12.2020 - 23:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2199+ kez okundu.
 

İki sevgili yaşlı adamı bıçaklayarak öldürdü!

İzmit’te bir süredir kendisinden haber alınamayan 55 yaşındaki Aydın Memiş,tek başına yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alına iki sevgili adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre İzmit Ortaburun Mahallesindeki evinde tek başına yaşayan 55 yaşındaki Aydın Memiş’ten bir süredir haber almayan ve telefonlarına cevap vermemesinden şüphelenen yakınları, akşam saatlerinde evine giderek kendisini kontrol etmek istedi. Eve gidildiğinde ise Memiş’i kanlar içerisinde hareketsiz bulan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Memiş’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin yapmış olduğu incelemelerin ardından Memiş’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopsisinde bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Memiş’in katil zanlısı veya zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldı. 2 SEVGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Jandarma ekipleri, öldürülen Memiş’in cep telefonunu incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde Memiş’in son olarak görüştüğü kişileri tespit eden ekipler, sevgili oldukları öğrenilen B.A. (24) ile S.A. (22) isimli iki kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan çiftini önceki gece Memiş ile birlikte olduğu ve beraber alkol aldıkları, bu esnada B.A. ile Memiş arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktığı, tartışma esnasında B.A.’nın eline geçirdiği bıçak ile Memiş’i bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olayda kullandığı bıçağı  sobaya atarak sevgilisi ile olay yerinden kaçan B.A. ve S.A. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığındaki ifadelerinde suçlamaları kabul ettikleri öğrenilen iki şüpheli tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.                                                                     Cinayete Kurban giden Aydın Memiş   
İzmit’te bir süredir kendisinden haber alınamayan 55 yaşındaki Aydın Memiş,tek başına yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alına iki sevgili adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre İzmit Ortaburun Mahallesindeki evinde tek başına yaşayan 55 yaşındaki Aydın Memiş’ten bir süredir haber almayan ve telefonlarına cevap vermemesinden şüphelenen yakınları, akşam saatlerinde evine giderek kendisini kontrol etmek istedi. Eve gidildiğinde ise Memiş’i kanlar içerisinde hareketsiz bulan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Memiş’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin yapmış olduğu incelemelerin ardından Memiş’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopsisinde bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Memiş’in katil zanlısı veya zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldı.

2 SEVGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Jandarma ekipleri, öldürülen Memiş’in cep telefonunu incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde Memiş’in son olarak görüştüğü kişileri tespit eden ekipler, sevgili oldukları öğrenilen B.A. (24) ile S.A. (22) isimli iki kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan çiftini önceki gece Memiş ile birlikte olduğu ve beraber alkol aldıkları, bu esnada B.A. ile Memiş arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktığı, tartışma esnasında B.A.’nın eline geçirdiği bıçak ile Memiş’i bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olayda kullandığı bıçağı  sobaya atarak sevgilisi ile olay yerinden kaçan B.A. ve S.A. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığındaki ifadelerinde suçlamaları kabul ettikleri öğrenilen iki şüpheli tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

                                                                    Cinayete Kurban giden Aydın Memiş 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.