Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Başiskele’de adaylığını duyurdu.

SİYASET 05.03.2020 - 21:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2118+ kez okundu.
 

İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Başiskele’de adaylığını duyurdu.

Geçtiğimiz dönemde İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Songül Kaya bugün Başiskele İl Kadın Kolu Delegeleri ile bir araya geldi

Geçtiğimiz dönemde İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Songül Kaya bugün Başiskele İl Kadın Kolu Delegeleri ile bir araya geldi. 14 Martta gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresinde bu dönem de yer alacağını açıklayan Kaya; “Geçtiğimiz dönemde birlikte çok güzel işler başardık. Önümüzdeki bu süreçte de sizlerle birlikte yeni ve güzel şeyler yapmak isterim.” Diyerek Başiskele’deki il kadın kolları delegelerinden destek istedi. Songül Kaya gerçekleşen bu görüşmede il delegelerinin sorularını da yanıtsız bırakmadı. Geçmiş dönemlerde Derince Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Kaya, geçtiğimiz dönem de İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı. Kendisi bu yeni dönemde de İl Kadın Kolları Başkanı olmak için tekrar adaylığını duyurdu.
Geçtiğimiz dönemde İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Songül Kaya bugün Başiskele İl Kadın Kolu Delegeleri ile bir araya geldi

Geçtiğimiz dönemde İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Songül Kaya bugün Başiskele İl Kadın Kolu Delegeleri ile bir araya geldi. 14 Martta gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresinde bu dönem de yer alacağını açıklayan Kaya; “Geçtiğimiz dönemde birlikte çok güzel işler başardık. Önümüzdeki bu süreçte de sizlerle birlikte yeni ve güzel şeyler yapmak isterim.” Diyerek Başiskele’deki il kadın kolları delegelerinden destek istedi. Songül Kaya gerçekleşen bu görüşmede il delegelerinin sorularını da yanıtsız bırakmadı.

Geçmiş dönemlerde Derince Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Kaya, geçtiğimiz dönem de İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı. Kendisi bu yeni dönemde de İl Kadın Kolları Başkanı olmak için tekrar adaylığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.