Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘İlimtepe Kültür Merkezi’nde sona doğru gelindi

KÜLTÜR 11.07.2018 - 00:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2685+ kez okundu.
 

‘İlimtepe Kültür Merkezi’nde sona doğru gelindi

Körfez Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bölgeye büyük canlılık katacak olan ‘İlimtepe Kültür Merkezi’nde sona doğru gelindi

İlimtepe’de kültürel ve sosyal dönüşümü sağlamak amacıyla başlatılan projeler, Körfez Belediyesi tarafından tek tek hayata geçiriliyor. Bölgenin eğitim, kültür, sanat, sağlık alanında halkın ihtiyaçlarına cevap verecek olan kültür merkezinde de bitirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. BELİRTTİĞİMİZ TARİHTE BİTECEK Körfez’de birçok farklı ve ses getiren projenin yapımına başlayan Körfez Belediyesi, Sarnıç Han İş Merkezi’nin ardından, İlimtepe Kültür Merkezi’nin de çalışmalarında sona doğru geldi. Başkan İsmail Baran, “İlimtepe’yi bu önemli projelerle taçlandırarak, bölgemize değer katıyoruz. 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlayacağımızı belirtmiştik, dediğimiz tarihte de hizmete açacağız” ifadelerini kullandı. YENİ YAŞAM ALANI OLACAK Vatandaşların taleplerine karşılık veren İlimtepe Kültür Merkezi, aynı zamanda da bölgenin yeni yaşam alanı olacak. Kültür Merkezi çalışmalarına hızla devam eden Körfez Belediyesi, Hacı Osman Mahallesi’nden çıkan yolu da duble hale getiriyor. Yetkililer, kısa süre içerisinde asfaltlama çalışmalarını da yaparak, Körfez halkının daha rahat ulaşım sağlamasına olanak sunacaklarını belirttiler.
Körfez Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bölgeye büyük canlılık katacak olan ‘İlimtepe Kültür Merkezi’nde sona doğru gelindi

İlimtepe’de kültürel ve sosyal dönüşümü sağlamak amacıyla başlatılan projeler, Körfez Belediyesi tarafından tek tek hayata geçiriliyor. Bölgenin eğitim, kültür, sanat, sağlık alanında halkın ihtiyaçlarına cevap verecek olan kültür merkezinde de bitirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
BELİRTTİĞİMİZ TARİHTE BİTECEK
Körfez’de birçok farklı ve ses getiren projenin yapımına başlayan Körfez Belediyesi, Sarnıç Han İş Merkezi’nin ardından, İlimtepe Kültür Merkezi’nin de çalışmalarında sona doğru geldi. Başkan İsmail Baran, “İlimtepe’yi bu önemli projelerle taçlandırarak, bölgemize değer katıyoruz. 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlayacağımızı belirtmiştik, dediğimiz tarihte de hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.
YENİ YAŞAM ALANI OLACAK
Vatandaşların taleplerine karşılık veren İlimtepe Kültür Merkezi, aynı zamanda da bölgenin yeni yaşam alanı olacak. Kültür Merkezi çalışmalarına hızla devam eden Körfez Belediyesi, Hacı Osman Mahallesi’nden çıkan yolu da duble hale getiriyor. Yetkililer, kısa süre içerisinde asfaltlama çalışmalarını da yaparak, Körfez halkının daha rahat ulaşım sağlamasına olanak sunacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.