Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlimtepe yolunda kaza, ölü ve yaralılar var

Körfez Belediyesi 27.01.2020 - 20:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2650+ kez okundu.
 

İlimtepe yolunda kaza, ölü ve yaralılar var

Körfez İlimtepe yolunda meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre düğünden dönen bir araç arıza yaptı. Araç olay yerine çağırılan çekici ile yola devam etmeye başladı. Rampa aşağı inerken çekicinin tekerinin patlaması nedeniyle çekici ile birlikte kaza yaptı.Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1’i ağır 8 kişi yaralandı.Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Körfez İlimtepe yolunda meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre düğünden dönen bir araç arıza yaptı. Araç olay yerine çağırılan çekici ile yola devam etmeye başladı. Rampa aşağı inerken çekicinin tekerinin patlaması nedeniyle çekici ile birlikte kaza yaptı.Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1’i ağır 8 kişi yaralandı.Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.