Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlk tepki Van Çaldıran derneği’nden

GÜNDEM 01.10.2019 - 00:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2727+ kez okundu.
 

İlk tepki Van Çaldıran derneği’nden

Körfez Kent Konseyi tüm eleştiriler ve tepkilere rağmen belediye destekli listeyle hazırlandı ve yapılan kongreyle de yönetim belirlendi. İlçede ki 2 büyük oda başkanının, STK’ların çoğunun olmadığı liste kabul edildi ve ilk yönetim toplantısı yapıldı.

Bu güne kadar pek önem verilmeyen ve ilk kez belediye dışından birisinin başkanlığında yönetim oluşacağının söylenmesiyle ilgi odağı olan seçim sonrasında tepkiler de gelmeye başladı. Bunlardan ilki Kocaeli Van Çaldınan ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Metin Anik’ten geldi. Metin Anik açıklamasında, kent konseyinin genel kuruluna kendilerinin davet edilmemesine tepki gösterdi. Körfez'de önemli bir nüfusa sahip olduklarını belirten Metin Anik, 'Bu kent konseyine bizlerde davet edilmeliydik. Bizde Körfez'e katkı sağlamak istiyoruz. Ancak bize haber vermediler. Körfez'in en önemli sivil toplum örgütü olan derneğimizi çağırmamalarına üzüldük. Körfez'e katma değer sağlamak için can atıyoruz lakin; biz bu programa davet edilmiyoruz. Üzüldük. Körfez'e katkı sağlayan çok önemli iş adamlarımız; yöneticilerimiz,  daire müdürlerimiz, muhtarlarımız var. Bizi davet etmemekle bunlar yok sayılmıştır. Umarım aynı hata bundan sonra tekrar edilmemiş olur. Yeni seçilen başkan ve yöneticilerine de şimdiden başarılar diliyorum"dedi.
Körfez Kent Konseyi tüm eleştiriler ve tepkilere rağmen belediye destekli listeyle hazırlandı ve yapılan kongreyle de yönetim belirlendi. İlçede ki 2 büyük oda başkanının, STK’ların çoğunun olmadığı liste kabul edildi ve ilk yönetim toplantısı yapıldı.

Bu güne kadar pek önem verilmeyen ve ilk kez belediye dışından birisinin başkanlığında yönetim oluşacağının söylenmesiyle ilgi odağı olan seçim sonrasında tepkiler de gelmeye başladı.

Bunlardan ilki Kocaeli Van Çaldınan ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Metin Anik’ten geldi. Metin Anik açıklamasında, kent konseyinin genel kuruluna kendilerinin davet edilmemesine tepki gösterdi. Körfez'de önemli bir nüfusa sahip olduklarını belirten Metin Anik, 'Bu kent konseyine bizlerde davet edilmeliydik. Bizde Körfez'e katkı sağlamak istiyoruz. Ancak bize haber vermediler. Körfez'in en önemli sivil toplum örgütü olan derneğimizi çağırmamalarına üzüldük. Körfez'e katma değer sağlamak için can atıyoruz lakin; biz bu programa davet edilmiyoruz. Üzüldük. Körfez'e katkı sağlayan çok önemli iş adamlarımız; yöneticilerimiz,  daire müdürlerimiz, muhtarlarımız var. Bizi davet etmemekle bunlar yok sayılmıştır. Umarım aynı hata bundan sonra tekrar edilmemiş olur. Yeni seçilen başkan ve yöneticilerine de şimdiden başarılar diliyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.