Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İngiltere’den Göçmen Börekçisi’ne kurs için geldi

EĞİTİM 01.03.2019 - 00:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1894+ kez okundu.
 

İngiltere’den Göçmen Börekçisi’ne kurs için geldi

Türkiye genelinde tanınan her gün gittikçe büyüyen ve Körfez ilçemizin gururu olan ve 85 bayisi ile üç ülke de bayisi olan Göçmen Börekçisinin İngiltere’den konuğu vardı.

İngiltere’den Göçmen Börekçisi’ne kurs için geldi Türkiye genelinde tanınan  her gün gittikçe büyüyen ve Körfez ilçemizin gururu olan ve 85 bayisi ile üç ülke de bayisi olan Göçmen Börekçisinin İngiltere’den konuğu vardı. Aslen Hindistan’lı olan İngiltere vatandaşı olan Yaseen Patel, Börekçiliği öğrenmek için Göçmen Börekçisi’nin Tütünçiftlik Şubesi’ne gelerek börekçiliği öğrenmeye çalıştı. Personel ve idare Müdürü Yunus Emre Dursun; konuyla ilgili açıklama yaptı. Dursun; İngiltere’den gelen konuğumuz Yaseen Patel’e Göçmen Börekçisi olarak Disbrütürlük bayiliğini verdik. Patel burada şube açacak olan işletmelere Göçmen Böreğinin dağıtımını yapacak. O nedenle kendisi İngiltere’den Körfez ilçemize gelip börek hakkında kurs aldı. Bir haftalık eğitimden sonra tekrar ülkesine dönecek” dedi. Türkiye’ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yaseen Patel, Körfez ilçesini beğendiğini ifade ederek özellikle Göçmen Börekçisi sahipleri İlker – Taner Dönmez kardeşlere teşekkür ederim. Çok güzel bir sektör oluşturmuşlar. İngeltere’de Göçmen Böreğinin tadına baktım damak tadı çok güzel. Bunu oturduğumuz şehirde ana bayii olarak yapmaya karar verdik. Bizlere destek oldular. Bunu yerinde öğrenmek için Körfez ilçeye geldim. Sıcak misafirperverliklerinden ötürü İlker ve Taner beye teşekkür ederim. Patel yarın ülkesine dönecek.  
Türkiye genelinde tanınan her gün gittikçe büyüyen ve Körfez ilçemizin gururu olan ve 85 bayisi ile üç ülke de bayisi olan Göçmen Börekçisinin İngiltere’den konuğu vardı.

İngiltere’den Göçmen Börekçisi’ne kurs için geldi

Türkiye genelinde tanınan  her gün gittikçe büyüyen ve Körfez ilçemizin gururu olan ve 85 bayisi ile üç ülke de bayisi olan Göçmen Börekçisinin İngiltere’den konuğu vardı.

Aslen Hindistan’lı olan İngiltere vatandaşı olan Yaseen Patel, Börekçiliği öğrenmek için Göçmen Börekçisi’nin Tütünçiftlik Şubesi’ne gelerek börekçiliği öğrenmeye çalıştı. Personel ve idare Müdürü Yunus Emre Dursun; konuyla ilgili açıklama yaptı. Dursun; İngiltere’den gelen konuğumuz Yaseen Patel’e Göçmen Börekçisi olarak Disbrütürlük bayiliğini verdik. Patel burada şube açacak olan işletmelere Göçmen Böreğinin dağıtımını yapacak. O nedenle kendisi İngiltere’den Körfez ilçemize gelip börek hakkında kurs aldı. Bir haftalık eğitimden sonra tekrar ülkesine dönecek” dedi.

Türkiye’ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yaseen Patel, Körfez ilçesini beğendiğini ifade ederek özellikle Göçmen Börekçisi sahipleri İlker – Taner Dönmez kardeşlere teşekkür ederim. Çok güzel bir sektör oluşturmuşlar. İngeltere’de Göçmen Böreğinin tadına baktım damak tadı çok güzel. Bunu oturduğumuz şehirde ana bayii olarak yapmaya karar verdik. Bizlere destek oldular. Bunu yerinde öğrenmek için Körfez ilçeye geldim. Sıcak misafirperverliklerinden ötürü İlker ve Taner beye teşekkür ederim. Patel yarın ülkesine dönecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.