Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İntihar etmek isteyen vatandaşı polis ikna etti

ASAYİŞ 18.06.2020 - 09:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1610+ kez okundu.
 

İntihar etmek isteyen vatandaşı polis ikna etti

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde evinin balkonuna çıkarak tabancayla intihar etmek isteyen kişi polis ekiplerince ikna edildi.

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde evinin balkonuna çıkarak tabancayla intihar etmek isteyen kişi polis ekiplerince ikna edildi. Alınan bilgiye göre İzmit Bekirdere Mahallesi Cansever Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binada ikamet eden ve eşiyle aralarındaki sorunlar  nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Gökhan C. (24). tabanca ve bıçakla intihar etmek istedi. Evdekilerin ihbarı ile olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri Gökhan C.’yi ikna etmeye çalışsa da Gökhan C.’nin tabancasını indirmemesi üzerine bölgeye özel harekat polisleri çağrıldı. Özel harekat polisleri evin çevresinde ve sokak üzerinde Gökhan C.’nin tabancayı ateşleme ihtimali üzerine geniş güvenlik önlemleri alırken yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ikna edilen Gökhan C. gözaltına alındı. Balkona tahta parçaları ve çeşitli eşyalarla barikat kurduğu öğrenilen Gökhan C. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
İzmit Bekirdere Mahallesi’nde evinin balkonuna çıkarak tabancayla intihar etmek isteyen kişi polis ekiplerince ikna edildi.

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde evinin balkonuna çıkarak tabancayla intihar etmek isteyen kişi polis ekiplerince ikna edildi.

Alınan bilgiye göre İzmit Bekirdere Mahallesi Cansever Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binada ikamet eden ve eşiyle aralarındaki sorunlar  nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Gökhan C. (24). tabanca ve bıçakla intihar etmek istedi. Evdekilerin ihbarı ile olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri Gökhan C.’yi ikna etmeye çalışsa da Gökhan C.’nin tabancasını indirmemesi üzerine bölgeye özel harekat polisleri çağrıldı. Özel harekat polisleri evin çevresinde ve sokak üzerinde Gökhan C.’nin tabancayı ateşleme ihtimali üzerine geniş güvenlik önlemleri alırken yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ikna edilen Gökhan C. gözaltına alındı. Balkona tahta parçaları ve çeşitli eşyalarla barikat kurduğu öğrenilen Gökhan C. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.