Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İş yerinde intihar etmek istedi! Son anda kurtarıldı

YAŞAM 25.02.2021 - 17:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3006+ kez okundu.
 

İş yerinde intihar etmek istedi! Son anda kurtarıldı

İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan bir iş yerinde çalışan kişi iş yerinde kendini asarak yaşamına son vermek istedi.

İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan bir iş yerinde çalışan kişi iş yerinde kendini asarak yaşamına son vermek istedi. Alınan bilgiye göre İzmit Kadıköy Mahallesi Erkan Sokak adresinde bulunan bir iş yerinde çalışan 29 yaşındaki Muhammet Ç.'nin kapalı olan iş yerine girdiği ve bir süredir dışarı çıkmaması üzerine diğer çalışanlar da iş yerine gelerek Çuhadar'ı kontrol etmek istedi. Kapalı olan iş yerinde Muhammet Ç.'nin iple kendini astığını gören iş arkadaşları camı kırarak içeri girdi. Muhammet Ç'yi ipten yere indiren çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan ve kalbi durduğu öğrenilen şahsın kalbinin yeniden çalıştırıldığı ancak hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Bir süredir eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen ve bu nedenle intihar ederek yaşamına son vermek isteyen Muhammet Ç'nin intihar girişimi ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.   
İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan bir iş yerinde çalışan kişi iş yerinde kendini asarak yaşamına son vermek istedi.

İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan bir iş yerinde çalışan kişi iş yerinde kendini asarak yaşamına son vermek istedi.

Alınan bilgiye göre İzmit Kadıköy Mahallesi Erkan Sokak adresinde bulunan bir iş yerinde çalışan 29 yaşındaki Muhammet Ç.'nin kapalı olan iş yerine girdiği ve bir süredir dışarı çıkmaması üzerine diğer çalışanlar da iş yerine gelerek Çuhadar'ı kontrol etmek istedi. Kapalı olan iş yerinde Muhammet Ç.'nin iple kendini astığını gören iş arkadaşları camı kırarak içeri girdi. Muhammet Ç'yi ipten yere indiren çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan ve kalbi durduğu öğrenilen şahsın kalbinin yeniden çalıştırıldığı ancak hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Bir süredir eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen ve bu nedenle intihar ederek yaşamına son vermek isteyen Muhammet Ç'nin intihar girişimi ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.