">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İş yerine kumar baskını

ASAYİŞ 30.01.2021 - 15:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2706+ kez okundu.
 

İş yerine kumar baskını

İzmit’te bulunan bir işletmeye düzenlenen baskında koronavirüs tedbirlerine uymayan ve kumar oynadığı belirlenen 4 kişi ile kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 1 kişi olmak üzere 5 kişiye yasal işlem yapıldı. Alınan bilgiye göre 29 Ocak günü İzmit’te bulunan bir işletmeye sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Yapılan baskında iş yerindeki 4 şahsın koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe, maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ve kumar oynadıkları için idari para cezası uygulanırken kumar oynattığı tespit edilen 1 şahsa kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı. 

İzmit’te bulunan bir işletmeye düzenlenen baskında koronavirüs tedbirlerine uymayan ve kumar oynadığı belirlenen 4 kişi ile kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 1 kişi olmak üzere 5 kişiye yasal işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre 29 Ocak günü İzmit’te bulunan bir işletmeye sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Yapılan baskında iş yerindeki 4 şahsın koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe, maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ve kumar oynadıkları için idari para cezası uygulanırken kumar oynattığı tespit edilen 1 şahsa kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.