Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İşten çıkarılınca intihar etti

Vefat 25.08.2019 - 15:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1786+ kez okundu.
 

İşten çıkarılınca intihar etti

Kartepe’de bir fabrikada çalışan 29 yaşındaki Salih Sakin, işten çıkarıltığı gerekçesiyle bunalıma girerek arladalının kulübesinde av tüfeğiyle intihar etti.

Alınan bilgiye göre Kartepe Suadiye’de faaliyet gösteren bir fabrikada işçi olarak çalışan Salih Sakin (29) geçtiğimiz Perşembe günü mesaiye gelmek istemeyince işten çıkartıldı. Bu sebeple bunalıma girdiği öne sürülen Sakin, bir arkadaşının Suadiye İfraziye Mahallesinde bulunan kulübesine giderek birkaç gün orada kalmak istedi. Arkadaşından anahtarı alan ve tek başına kulübede kalan Sakin’den haber alamayan arkadaşı sabah saatlerinde kendisini kontrol ekmek için kulübeye geldiğinde kendisini yerde kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Sakin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Toprağa verilecek Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından Sakin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Arslanbey Evren Caddesinde ikamet eden emekli Ayhan Sakin ile ev hanımı Semahat Sakin’in 4 çocuğundan biri olan Salih Sakin’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Sakin’in çalıştığı iş yerinde mesaiye gitmediği için işten çıkartıldığı ve bu nedenle bunalıma girdiği için intihar ettiği iddia edildi. Bekar olan Salih Sakin’in cenazesinin Arslanbey Hayırsevenler Camiinde Pazartesi günü öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Arslanbey Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  
Kartepe’de bir fabrikada çalışan 29 yaşındaki Salih Sakin, işten çıkarıltığı gerekçesiyle bunalıma girerek arladalının kulübesinde av tüfeğiyle intihar etti.

Alınan bilgiye göre Kartepe Suadiye’de faaliyet gösteren bir fabrikada işçi olarak çalışan Salih Sakin (29) geçtiğimiz Perşembe günü mesaiye gelmek istemeyince işten çıkartıldı. Bu sebeple bunalıma girdiği öne sürülen Sakin, bir arkadaşının Suadiye İfraziye Mahallesinde bulunan kulübesine giderek birkaç gün orada kalmak istedi. Arkadaşından anahtarı alan ve tek başına kulübede kalan Sakin’den haber alamayan arkadaşı sabah saatlerinde kendisini kontrol ekmek için kulübeye geldiğinde kendisini yerde kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Sakin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Toprağa verilecek

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından Sakin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Arslanbey Evren Caddesinde ikamet eden emekli Ayhan Sakin ile ev hanımı Semahat Sakin’in 4 çocuğundan biri olan Salih Sakin’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Sakin’in çalıştığı iş yerinde mesaiye gitmediği için işten çıkartıldığı ve bu nedenle bunalıma girdiği için intihar ettiği iddia edildi. Bekar olan Salih Sakin’in cenazesinin Arslanbey Hayırsevenler Camiinde Pazartesi günü öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Arslanbey Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.