Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İsu Genel Müdürü Ali Sağlık’tan Başkan Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

GÜNDEM 10.05.2019 - 01:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2027+ kez okundu.
 

İsu Genel Müdürü Ali Sağlık’tan Başkan Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Turan’ın makamında gerçekleşen ziyarette İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Sinan Sokur ve Uğur Susoy’da ziyarette yer aldı. Kandıra Belediye Başkanı Turan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini aynı zamanda  İSU’nun çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Genel Müdür Ali Sağlık, “2019 yılı yatırımlarımızı başkanımızla değerlendirip Kandıra da neler yapabiliriz bunları konuştuk. El ele, kol kola Kandıra’da hep birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Başkan Turan’da İSU’nun hem şehrin hem de ilçemizin alt yapı ve kanalizasyon ile ilgili problemlerini yıllardır birer birer çözdüklerini belirterek, “İSU, altyapıda Kocaeli’nin marka kurumudur. İlçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek hizmetlerimizi ulaştıracağız.’’ dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Adnan Turan, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Sinan Sokur ve Uğur Susoy’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Turan’ın makamında gerçekleşen ziyarette İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Sinan Sokur ve Uğur Susoy’da ziyarette yer aldı. Kandıra Belediye Başkanı Turan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini aynı zamanda  İSU’nun çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Genel Müdür Ali Sağlık, “2019 yılı yatırımlarımızı başkanımızla değerlendirip Kandıra da neler yapabiliriz bunları konuştuk. El ele, kol kola Kandıra’da hep birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Turan’da İSU’nun hem şehrin hem de ilçemizin alt yapı ve kanalizasyon ile ilgili problemlerini yıllardır birer birer çözdüklerini belirterek, “İSU, altyapıda Kocaeli’nin marka kurumudur. İlçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek hizmetlerimizi ulaştıracağız.’’ dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Adnan Turan, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Sinan Sokur ve Uğur Susoy’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.