Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti Başiskele adayı belli oldu

SİYASET 12.02.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1841+ kez okundu.
 

İYİ Parti Başiskele adayı belli oldu

İYİ Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta oldu.

İYİ Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta oldu. Başiskele'de Saadet Partisi'ni desteklemesi beklenen İYİ Parti sürpriz bir kararla başkan adayı çıkardı. Dün İYİ Parti Başiskele İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirilen toplantıda Başiskele Belediye Başkan adayının Rıza Güven Usta olmasına karar verildi. Usta, bir dönem BBP İl Başkanlığı yapmış, ardından MHP'de siyasete devam etmiş ve son olarak İYİ Parti'ye geçmişti.
İYİ Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta oldu.

İYİ Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta oldu.

Başiskele'de Saadet Partisi'ni desteklemesi beklenen İYİ Parti sürpriz bir kararla başkan adayı çıkardı. Dün İYİ Parti Başiskele İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirilen toplantıda Başiskele Belediye Başkan adayının Rıza Güven Usta olmasına karar verildi. Usta, bir dönem BBP İl Başkanlığı yapmış, ardından MHP'de siyasete devam etmiş ve son olarak İYİ Parti'ye geçmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.