Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti’den ADD’ye Ziyaret

SİYASET 23.05.2018 - 23:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2188+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den ADD’ye Ziyaret

İYİ Parti Kocaeli STK ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

İYİ Parti Kocaeli STK ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. İYİ Parti Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı emekli kurmay Albay Çağlar Özer ve komisyonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit şubesine ziyarette bulunan İl Başkan yardımcısı Çağlar Özer, Dr. Pelin Coştur Filiz, Gülşah Demir ve Büşra Hüseyinoğlu’nu ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas karşıladı. E. Kurmay Albay Çağlar Özer " Bizim Tek amacımız Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak. Hedefimiz Türkiye'yi yeniden parlamenter demokratik hukuk devleti olarak inşa etmek ve tek adam yönetiminden kurtarmak. " dedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ADD İzmit Şube başkanı Ahmet Kavas “ Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bizler için önemli olan hep birlikte bir arada olmaktır” dedi Ziyaret defteri imzalandı Sohbetin ardından ADD şubesinde bulunan ziyaret defterini STK komisyonu Başkanı E. Kurmay Albay Çağlar Özer imzaladı. Özer “ İzmit Atatürkçü Düşünce Derneği’nin çok kıymetli Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yaptığımız ziyarete göstermiş oldukları nezaket ve içten samimiyetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu asil milletin önderi, lideridir ve ebediyete kadar öyle kalacaktır. Ne Mutlu Atatürk’çü olanlara, Ne Mutlu Türk’üm Diyene..”  
İYİ Parti Kocaeli STK ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

İYİ Parti Kocaeli STK ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

İYİ Parti Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı emekli kurmay Albay Çağlar Özer ve komisyonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit şubesine ziyarette bulunan İl Başkan yardımcısı Çağlar Özer, Dr. Pelin Coştur Filiz, Gülşah Demir ve Büşra Hüseyinoğlu’nu ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas karşıladı. E. Kurmay Albay Çağlar Özer " Bizim Tek amacımız Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak. Hedefimiz Türkiye'yi yeniden parlamenter demokratik hukuk devleti olarak inşa etmek ve tek adam yönetiminden kurtarmak. " dedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ADD İzmit Şube başkanı Ahmet Kavas “ Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bizler için önemli olan hep birlikte bir arada olmaktır” dedi

Ziyaret defteri imzalandı

Sohbetin ardından ADD şubesinde bulunan ziyaret defterini STK komisyonu Başkanı E. Kurmay Albay Çağlar Özer imzaladı. Özer “ İzmit Atatürkçü Düşünce Derneği’nin çok kıymetli Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yaptığımız ziyarete göstermiş oldukları nezaket ve içten samimiyetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu asil milletin önderi, lideridir ve ebediyete kadar öyle kalacaktır. Ne Mutlu Atatürk’çü olanlara, Ne Mutlu Türk’üm Diyene..”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.