Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İyi Parti’den istifa edip CHP’ye üye oldu

SİYASET 14.09.2019 - 22:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1684+ kez okundu.
 

İyi Parti’den istifa edip CHP’ye üye oldu

İyi Parti Çayırova Kurucularından olan Pınar Tayboğa Uysal partisinden istifa ederek CHP’ye üye oldu.

İyi Parti Çayırova Kurucularından olan Pınar Tayboğa Uysal partisinden istifa ederek CHP’ye üye oldu. CHP’ye üye olan Pınar Tayboğa Uysal’ın rozetini CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı rozet taktı. Rozet takma sonrası kısa bir konuşma yapan başkan Hartamacı, “Partimiz her kesimden yeni katılımlara açıktır. Bizler ayrıştırıcı siyasetle insanlar arasında husumet oluşturmaya karşıyız. Bundan dolayı kimsenin ayrıştırıcı özellikleriyle değil, ortak paydamız olan bu kadim coğrafya üzerinde tek vatan tek bayrak ilkesiyle tüm vatandaşlarla hoşgörü içerisinde hep birlikte daha iyi bir Çayırova hayali içerisindeyiz. GENÇLERİMİZ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR Cumhuriyet Halk Partisi üyelik başvuruları her geçen gün artarak devam etmektedir. Siyaset etrafınızdakilere bir katkınız varsa daha çok güzel hale geliyor. Bu düşünceyle bizlerden sonra bu bayrağı daha da ileriye taşıyacak akıllı, bilgili ve donanımlı gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olması, partimize katılımlarda gençlerden daha yoğun ilgi olduğunu görmemiz, bizleri son derece memnun ediyor. Bu vesileyle tüm yeni üyeler adına Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılım sağlayan Pınar hanıma teşekkür eder hem kendisine hem de Cumhuriyet Halk Partisine başarılar getirmesini temenni ederim.” dedi.
İyi Parti Çayırova Kurucularından olan Pınar Tayboğa Uysal partisinden istifa ederek CHP’ye üye oldu.

İyi Parti Çayırova Kurucularından olan Pınar Tayboğa Uysal partisinden istifa ederek CHP’ye üye oldu.

CHP’ye üye olan Pınar Tayboğa Uysal’ın rozetini CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı rozet taktı. Rozet takma sonrası kısa bir konuşma yapan başkan Hartamacı, “Partimiz her kesimden yeni katılımlara açıktır. Bizler ayrıştırıcı siyasetle insanlar arasında husumet oluşturmaya karşıyız. Bundan dolayı kimsenin ayrıştırıcı özellikleriyle değil, ortak paydamız olan bu kadim coğrafya üzerinde tek vatan tek bayrak ilkesiyle tüm vatandaşlarla hoşgörü içerisinde hep birlikte daha iyi bir Çayırova hayali içerisindeyiz.

GENÇLERİMİZ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Cumhuriyet Halk Partisi üyelik başvuruları her geçen gün artarak devam etmektedir. Siyaset etrafınızdakilere bir katkınız varsa daha çok güzel hale geliyor. Bu düşünceyle bizlerden sonra bu bayrağı daha da ileriye taşıyacak akıllı, bilgili ve donanımlı gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olması, partimize katılımlarda gençlerden daha yoğun ilgi olduğunu görmemiz, bizleri son derece memnun ediyor. Bu vesileyle tüm yeni üyeler adına Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılım sağlayan Pınar hanıma teşekkür eder hem kendisine hem de Cumhuriyet Halk Partisine başarılar getirmesini temenni ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.