Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Çiçekli’den Azerbaycan’a destek ziyareti

GÜNDEM 07.10.2020 - 23:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2713+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Çiçekli’den Azerbaycan’a destek ziyareti

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli,Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar'ı ziyaret etti

Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yeniden saldırması ardından başlayan savaş sürerken İYİ Parti Kocaeli Kocaeli İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na destek ziyaretinde bulundu.  İzmit ilçe Mehmet Ali Kağıtçı Sokak’ta bulunan dernek binasında Federasyon Genel Başkanı Bilal Dündar ile görüşen İl Başkan Yardımcısı Çiçekli, Dündar’dan cephe hattındaki son gelişmeler hakkında bilgi aldı. “TÜRK HALKI KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDA” ‘İki Devlet Tek Millet’ bilincini geliştirmek ve Azerbaycan davasına sahip çıkmak için Haydar Aliyev Kültür Evi'ni de gezen Güner Çiçekli, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Bütün Türk halkının kardeş Azerbaycan’ın yanında olduğunu ifade eden Çiçekli “Bir millet ve iki devlet olan Türkiye ve Azerbaycan’ın dostluk ve kardeşliği ilelebet payidar kalacaktır. Azerbaycan'ın haklı davasının her zaman destekçisi olacağız” dedi. Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar, Çiçekli’ye ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.    
İYİ Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli,Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar'ı ziyaret etti

Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yeniden saldırması ardından başlayan savaş sürerken İYİ Parti Kocaeli Kocaeli İl Başkan yardımcısı Güner Çiçekli, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’na destek ziyaretinde bulundu.  İzmit ilçe Mehmet Ali Kağıtçı Sokak’ta bulunan dernek binasında Federasyon Genel Başkanı Bilal Dündar ile görüşen İl Başkan Yardımcısı Çiçekli, Dündar’dan cephe hattındaki son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

“TÜRK HALKI KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDA”

‘İki Devlet Tek Millet’ bilincini geliştirmek ve Azerbaycan davasına sahip çıkmak için Haydar Aliyev Kültür Evi'ni de gezen Güner Çiçekli, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Bütün Türk halkının kardeş Azerbaycan’ın yanında olduğunu ifade eden Çiçekli “Bir millet ve iki devlet olan Türkiye ve Azerbaycan’ın dostluk ve kardeşliği ilelebet payidar kalacaktır. Azerbaycan'ın haklı davasının her zaman destekçisi olacağız” dedi.

Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar, Çiçekli’ye ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.