Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti ilk adayını açıkladı

SİYASET 05.09.2018 - 12:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2719+ kez okundu.
 

İYİ Parti ilk adayını açıkladı

İYİ Parti’de Mümin Kozan düzenlediği basın açıklaması ile İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti’de Mümin Kozan düzenlediği basın açıklaması ile İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Kandıra doğumlu olan Kozanlar Kandıra Ekmekçi fırını sahibi Mümin Kozan İYİ Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adaylığın açıkladı. Basın açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Emrah Alper Bozatlı ve üyeler katılım gösterdi. İYİ Parti İl Binasında gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasında konuşan Kozan “Kimi partisinin, kimi dostlarının, kimi çocukluk hayallerinin projelerini yaptı ama çıkıp da bir Allah kulu, yahu bu milletin derdi nedir? Hali nedir? Şehrin projesi nedir? Diye sormadı. Köylümüz, mahallelerimiz yok sayıldı. Koskoca üniversitemiz, meslek odalarımız, STK’larımız yok sayıldı. Daha da kötüsü bizim göz bebeğimiz. Velhasıl bu şehir tüm değerleri ile yok sayıldı ama artık işler değişti. Artık İYİ Parti var. Biz cesurlar hareketi, milletimiz var” dedi. DÜRÜST VE AÇIK SÖZLÜ Programda ilk olarak söz alan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Emrah Alper Bozatlı “ Bugün burada Mümin Kozan arkadaşımızın aday adaylığı için bir arada geldik. Kendisini dürüst ve açık sözlü bir insan olarak tanıdık. İYİ Parti olarak tüm aday adaylarımızla fark yaratacağız. Mümin Kozan arkadaşımızı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi. SÖZ SAHİBİ OLDUK Bozatlı’nın ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman “ Bundan 10 ay önce kurulan partimiz sıfır noktasında başlayarak siyasetin merkezinde kendisine yer etmiştir. Ve meclise gönderdiği 43 milletvekili ile ülke geleceğinde söz sahibi olmuştur. Çıtamızı çok yüksek belirlememiz nedeniyle istediğimiz oy oranına ulaşamadık gibi göründü . Ancak aldığımız sonuç bir başarıdır. Sandıktan çıkan sonuca saygılı olmamıza rağmen yanlış gördüğümüz şeyleri söylemeye devam ediyoruz” dedi.
İYİ Parti’de Mümin Kozan düzenlediği basın açıklaması ile İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti’de Mümin Kozan düzenlediği basın açıklaması ile İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Kandıra doğumlu olan Kozanlar Kandıra Ekmekçi fırını sahibi Mümin Kozan İYİ Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adaylığın açıkladı. Basın açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Emrah Alper Bozatlı ve üyeler katılım gösterdi. İYİ Parti İl Binasında gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasında konuşan Kozan “Kimi partisinin, kimi dostlarının, kimi çocukluk hayallerinin projelerini yaptı ama çıkıp da bir Allah kulu, yahu bu milletin derdi nedir? Hali nedir? Şehrin projesi nedir? Diye sormadı. Köylümüz, mahallelerimiz yok sayıldı. Koskoca üniversitemiz, meslek odalarımız, STK’larımız yok sayıldı. Daha da kötüsü bizim göz bebeğimiz. Velhasıl bu şehir tüm değerleri ile yok sayıldı ama artık işler değişti. Artık İYİ Parti var. Biz cesurlar hareketi, milletimiz var” dedi.

DÜRÜST VE AÇIK SÖZLÜ

Programda ilk olarak söz alan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Emrah Alper Bozatlı “ Bugün burada Mümin Kozan arkadaşımızın aday adaylığı için bir arada geldik. Kendisini dürüst ve açık sözlü bir insan olarak tanıdık. İYİ Parti olarak tüm aday adaylarımızla fark yaratacağız. Mümin Kozan arkadaşımızı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

SÖZ SAHİBİ OLDUK

Bozatlı’nın ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman “ Bundan 10 ay önce kurulan partimiz sıfır noktasında başlayarak siyasetin merkezinde kendisine yer etmiştir. Ve meclise gönderdiği 43 milletvekili ile ülke geleceğinde söz sahibi olmuştur. Çıtamızı çok yüksek belirlememiz nedeniyle istediğimiz oy oranına ulaşamadık gibi göründü . Ancak aldığımız sonuç bir başarıdır. Sandıktan çıkan sonuca saygılı olmamıza rağmen yanlış gördüğümüz şeyleri söylemeye devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.