Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İyi Parti Körfez’de Önce Esnafı Gezdi Sonra Üye Katılımı Gerçekleştirdi

SİYASET 13.09.2020 - 20:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1883+ kez okundu.
 

İyi Parti Körfez’de Önce Esnafı Gezdi Sonra Üye Katılımı Gerçekleştirdi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu saha çalışmaları Körfez ilçesiyle devam ediyor.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu saha çalışmaları Körfez ilçesiyle devam ediyor.    Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas'ın katılımıyla İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İl ve ilçe teşkilatı, meclis üyeleriyle önce esnafı gezdi; sonra üye katılımı gerçekleştirdi.  Mimar Sinan Mahallesi'nde esnafları gezen ve 'hayırlı işler' temennisinde bulunan  partililer; daha sonra Kirazlıyalı'da yeni katılan üyelere rozet takdiminde bulundular. Körfez’de 45 günde 700 yeni üye katılımı gerçekleştirilirken pandemi dolayısıyla temsili 10 yeni üyeye Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından rozet takıldı.  Körfez'de İYİ Parti'ye teveccühün çok yüksek olduğunu, ziyaretler esnasında sadece 25 esnafın üye yapıldığını belirten İl Başkanı Şanbaz Yıldız, " Mimar Sinan mahallemizde esnafımıza, vatandaşımıza Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in selamlarını ileterek vatandaşımızın sorun ve taleplerini dinledik. İktidarın yükselen ekonomi söylemlerine karşı sokaktaki vatandaş, dükkan kirasını çıkarmayan çalışan esnaf mutsuz. Hem salgın hem de ekonomik gidiş vatandaşı ciddi şekilde etkiliyor. Sadece seçim zamanı hatırlandığından şikayetçi olan esnaf yaptığımız ziyaretlerden son derece mutlu kaldıklarını belirtti. Ayrıca ziyaretlerimiz esnasında 25 kişi İYİ ailemize katıldı. Partimize, teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşımızın desteği ve teveccühü ile inandığımız yolda hep birlikte yürüyeceğiz." ifadelerinde bulundu.  
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu saha çalışmaları Körfez ilçesiyle devam ediyor.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu saha çalışmaları Körfez ilçesiyle devam ediyor. 

 

Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas'ın katılımıyla İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, İl ve ilçe teşkilatı, meclis üyeleriyle önce esnafı gezdi; sonra üye katılımı gerçekleştirdi. 

Mimar Sinan Mahallesi'nde esnafları gezen ve 'hayırlı işler' temennisinde bulunan  partililer; daha sonra Kirazlıyalı'da yeni katılan üyelere rozet takdiminde bulundular. Körfez’de 45 günde 700 yeni üye katılımı gerçekleştirilirken pandemi dolayısıyla temsili 10 yeni üyeye Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından rozet takıldı. 

Körfez'de İYİ Parti'ye teveccühün çok yüksek olduğunu, ziyaretler esnasında sadece 25 esnafın üye yapıldığını belirten İl Başkanı Şanbaz Yıldız, " Mimar Sinan mahallemizde esnafımıza, vatandaşımıza Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in selamlarını ileterek vatandaşımızın sorun ve taleplerini dinledik. İktidarın yükselen ekonomi söylemlerine karşı sokaktaki vatandaş, dükkan kirasını çıkarmayan çalışan esnaf mutsuz. Hem salgın hem de ekonomik gidiş vatandaşı ciddi şekilde etkiliyor. Sadece seçim zamanı hatırlandığından şikayetçi olan esnaf yaptığımız ziyaretlerden son derece mutlu kaldıklarını belirtti. Ayrıca ziyaretlerimiz esnasında 25 kişi İYİ ailemize katıldı. Partimize, teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşımızın desteği ve teveccühü ile inandığımız yolda hep birlikte yürüyeceğiz." ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.