Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti Körfez Delege seçimleri yargıya taşınıyor

SİYASET 26.01.2020 - 20:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1818+ kez okundu.
 

İYİ Parti Körfez Delege seçimleri yargıya taşınıyor

Yİ Parti’de sular kaynama noktasına geldi. Büyük tartışmaların yaşandığı Körfez ilçedeki delege seçimlerinin yargıya taşınabileceği belirtildi. Körfez ilçede geçtiğimiz haftalarda yapılan delege seçimlerinde kazanan listenin henüz açıklanmaması dikkat çekti. Bu durum parti tabanında büyük tepkilere sebep oluyor.

İYİ Parti’de sular kaynama noktasına geldi. Büyük tartışmaların yaşandığı Körfez ilçedeki delege seçimlerinin yargıya taşınabileceği belirtildi. Körfez ilçede geçtiğimiz haftalarda yapılan delege seçimlerinde kazanan listenin henüz açıklanmaması dikkat çekti. Bu durum parti tabanında büyük tepkilere sebep oluyor. MAHKEMEYE GİDİLECEK Konu hakkında ilçe yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, tarihi henüz açıklanmayan kongrede ilçe başkan adayı olması beklenen ve delegelerin büyük ilgi gösterdiği isimlerden biri olan Yücel Şanlı’nın itirazda bulunacağı ve konu hakkında bazı parti yöneticileri hakkında yapacağı suç duyurusu ile konuyu yargıya taşımaya hazırlandığı bildirildi. MAHKEME GEREKÇELERİ Sürpriz sonuçların ortaya çıktığı belirtilen 400 kişilik delege listesinde iki belediye meclis üyesinin yer almadığı da iddia ediliyor. Seçimlere itiraz için hazırlanan dilekçede, üye listelerinin adaylara verilmemesi, duyurunun tüzükteki kurallara uygun ve zamanında yapılmaması, üyelerin ilçe başkanlığı tarafından bloklar halindeki isimlere oy vermeye yönlendirilmesi gibi iddiaların yer alacağı belirtiliyor. İL YÖNETİMİ TAKİPTE İlçe başkan adaylarından Yücel Şanlı ile ekibinin yapacağı itiraz ve savcılığa suç duyurusunun gerçekleşmesi halinde düzenlenecek basın toplantısı ile konunun ayrıntılarıyla anlatılabileceği belirtiliyor. Öte yandan İYİ Parti’nin il yönetimi de Körfez ilçe ile ilgili olarak yaşananları takip ettiği bildiriliyor.
Yİ Parti’de sular kaynama noktasına geldi. Büyük tartışmaların yaşandığı Körfez ilçedeki delege seçimlerinin yargıya taşınabileceği belirtildi. Körfez ilçede geçtiğimiz haftalarda yapılan delege seçimlerinde kazanan listenin henüz açıklanmaması dikkat çekti. Bu durum parti tabanında büyük tepkilere sebep oluyor.

İYİ Parti’de sular kaynama noktasına geldi. Büyük tartışmaların yaşandığı Körfez ilçedeki delege seçimlerinin yargıya taşınabileceği belirtildi. Körfez ilçede geçtiğimiz haftalarda yapılan delege seçimlerinde kazanan listenin henüz açıklanmaması dikkat çekti. Bu durum parti tabanında büyük tepkilere sebep oluyor.

MAHKEMEYE GİDİLECEK

Konu hakkında ilçe yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, tarihi henüz açıklanmayan kongrede ilçe başkan adayı olması beklenen ve delegelerin büyük ilgi gösterdiği isimlerden biri olan Yücel Şanlı’nın itirazda bulunacağı ve konu hakkında bazı parti yöneticileri hakkında yapacağı suç duyurusu ile konuyu yargıya taşımaya hazırlandığı bildirildi.

MAHKEME GEREKÇELERİ

Sürpriz sonuçların ortaya çıktığı belirtilen 400 kişilik delege listesinde iki belediye meclis üyesinin yer almadığı da iddia ediliyor. Seçimlere itiraz için hazırlanan dilekçede, üye listelerinin adaylara verilmemesi, duyurunun tüzükteki kurallara uygun ve zamanında yapılmaması, üyelerin ilçe başkanlığı tarafından bloklar halindeki isimlere oy vermeye yönlendirilmesi gibi iddiaların yer alacağı belirtiliyor.

İL YÖNETİMİ TAKİPTE

İlçe başkan adaylarından Yücel Şanlı ile ekibinin yapacağı itiraz ve savcılığa suç duyurusunun gerçekleşmesi halinde düzenlenecek basın toplantısı ile konunun ayrıntılarıyla anlatılabileceği belirtiliyor. Öte yandan İYİ Parti’nin il yönetimi de Körfez ilçe ile ilgili olarak yaşananları takip ettiği bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.