Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti'nin seçim aracına ÇİRKİN SALDIRI!

07.03.2019 - 23:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2567+ kez okundu.
 

İYİ Parti'nin seçim aracına ÇİRKİN SALDIRI!

İYİ Parti İl binası önünde, Demokrasi Meydanı'nda bulunan parti araçlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Bu saldırının ardından İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu açıklamalarda bulunarak saldırganları kınadı.

İYİ Parti İl Gençlik Kolları bugün Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman'ın ziyaretlerine eşlik etmek üzere Gebze'ye gidecekti. Yola çıkmaya hazırlanan partililer Demokrasi Meydanı'ndaki araçlarının zarar gördüğünü fark etti. Tekmelenen aracın birçok yerinde hasar bulunurken Meral Akşener'in kaplamasının soyulduğu fark edildi. Kasıtlı olarak zarar verilen aracı fark eden İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu, yaptığı açıklamada saldırganları uyaran ifadeler kullandı. 'İYİ PARTİ HERKESİ KUCAKLAMAKTADIR' Partinin aracına saldırılmasının ardından açıklama yapan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu, "Perşembe günü İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı binası önünde bulunan aracımıza saldırı düzenlenmiştir. İYİ Parti Gençlik Kolları hangi siyasi görüşten olursa olsun, doğudan batıya Anadolu’nun her bölgesinde yapıcı siyaset anlayışı ilkesi göz önüne alınarak tüm vatandaşlarını kucaklamaktadır. Geçmişte “ya başkanlık ya kaos”, “ya müzakere ya savaş” gibi söylemlerle halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden kişi ve grupların kontrollü gerginlik siyasetinden beslendiği ortadır" dedi. 'SABIRLA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ FAALİYETLERE KARŞI DÜŞMANLIK VAR'"Sabır ve hoşgörü ile sürdürmeye çalıştığımız siyasi faaliyetlerimizin karşısına nefret, tahrik ve düşmanlıkla çıkıldığı görülmektedir" diyerek açıklamada bulunan Kuşçu, "Görülen tablo her seçim döneminde karşılaştığımız ve bizleri şaşırtmayan bir durumdur. Seçim aracımızı bu hale getirenlerde bir şey noksandır; şeref gibi, haysiyet gibi,ahlak gibi..." sözlerine yer verdi .'İFTİRALARIN CAHİL BEYİNLERE YANSIMASI BUDUR' Beka sorunu diyen Cumhur İttifakı'nın "Zillet İttifakı" ifadelerini eleştiren Kuşçu, "Sözde beka sorunu bahane edilerek; zillet, illet ve terörist iftiralarının cahil beyinlere yansımasının sonucu budur! İYİ Parti Kocaeliİl Başkanlığı olarak; şehir ve memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda sabrımızın sınanmaması gerektiğini ve her türlü tahrik ve provokasyona meşru şekilde cevap verileceğini hatırlatıyoruz. Bu kalleşçe saldırıyı yapanları uyarıyoruz!" ifadelerini kullandı.      
İYİ Parti İl binası önünde, Demokrasi Meydanı'nda bulunan parti araçlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Bu saldırının ardından İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu açıklamalarda bulunarak saldırganları kınadı.

İYİ Parti İl Gençlik Kolları bugün Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman'ın ziyaretlerine eşlik etmek üzere Gebze'ye gidecekti. Yola çıkmaya hazırlanan partililer Demokrasi Meydanı'ndaki araçlarının zarar gördüğünü fark etti. Tekmelenen aracın birçok yerinde hasar bulunurken Meral Akşener'in kaplamasının soyulduğu fark edildi. Kasıtlı olarak zarar verilen aracı fark eden İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu, yaptığı açıklamada saldırganları uyaran ifadeler kullandı.

'İYİ PARTİ HERKESİ KUCAKLAMAKTADIR'

Partinin aracına saldırılmasının ardından açıklama yapan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu, "Perşembe günü İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı binası önünde bulunan aracımıza saldırı düzenlenmiştir. İYİ Parti Gençlik Kolları hangi siyasi görüşten olursa olsun, doğudan batıya Anadolu’nun her bölgesinde yapıcı siyaset anlayışı ilkesi göz önüne alınarak tüm vatandaşlarını kucaklamaktadır. Geçmişte “ya başkanlık ya kaos”, “ya müzakere ya savaş” gibi söylemlerle halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden kişi ve grupların kontrollü gerginlik siyasetinden beslendiği ortadır" dedi.

'SABIRLA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ FAALİYETLERE KARŞI DÜŞMANLIK VAR'"Sabır ve hoşgörü ile sürdürmeye çalıştığımız siyasi faaliyetlerimizin karşısına nefret, tahrik ve düşmanlıkla çıkıldığı görülmektedir" diyerek açıklamada bulunan Kuşçu, "Görülen tablo her seçim döneminde karşılaştığımız ve bizleri şaşırtmayan bir durumdur. Seçim aracımızı bu hale getirenlerde bir şey noksandır; şeref gibi, haysiyet gibi,ahlak gibi..." sözlerine yer verdi

.'İFTİRALARIN CAHİL BEYİNLERE YANSIMASI BUDUR'
Beka sorunu diyen Cumhur İttifakı'nın "Zillet İttifakı" ifadelerini eleştiren Kuşçu, "Sözde beka sorunu bahane edilerek; zillet, illet ve terörist iftiralarının cahil beyinlere yansımasının sonucu budur! İYİ Parti Kocaeliİl Başkanlığı olarak; şehir ve memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda sabrımızın sınanmaması gerektiğini ve her türlü tahrik ve provokasyona meşru şekilde cevap verileceğini hatırlatıyoruz. Bu kalleşçe saldırıyı yapanları uyarıyoruz!" ifadelerini kullandı.
 
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.