Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Partiden Gelecek Körfez'e ziyaret

SİYASET 01.10.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1383+ kez okundu.
 

İYİ Partiden Gelecek Körfez'e ziyaret

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, belediye meclisi üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, belediye meclisi üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, Körfez Belediye Meclisi Üyeleri Reşat Sarı ve Ender Oğuz ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i makamında ziyaret ettiler. İlçe başkanı Cahit Sürüm’ün rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadığını belirten Ayşegül Dinç, “Yeni kurulan ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi’ni en iyi bizler anlarız. Ne tür zorlu bir süreçten geçtiğinizi, hele hele bu pandemi sürecinde neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Körfez’de siyasete renk ve kalite kattınız. Başarılar diliyoruz” dedi. İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti yönetimini ağırlayan Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ortak paydamız Körfez ilçemizdir. İlçemizin doğru ve iyi yönetilmesi için muhalefet olarak görevimizi yapacağız. Bu tür ziyaretlerin siyaset zeminine kalite getireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.  
İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, belediye meclisi üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, belediye meclisi üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, Körfez Belediye Meclisi Üyeleri Reşat Sarı ve Ender Oğuz ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i makamında ziyaret ettiler. İlçe başkanı Cahit Sürüm’ün rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadığını belirten Ayşegül Dinç, “Yeni kurulan ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi’ni en iyi bizler anlarız. Ne tür zorlu bir süreçten geçtiğinizi, hele hele bu pandemi sürecinde neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Körfez’de siyasete renk ve kalite kattınız. Başarılar diliyoruz” dedi. İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti yönetimini ağırlayan Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ortak paydamız Körfez ilçemizdir. İlçemizin doğru ve iyi yönetilmesi için muhalefet olarak görevimizi yapacağız. Bu tür ziyaretlerin siyaset zeminine kalite getireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.