Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Partili Ahmet Alkılıç , kalbine yenildi

Vefat 04.03.2021 - 17:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1911+ kez okundu.
 

İYİ Partili Ahmet Alkılıç , kalbine yenildi

Hereke’de esnaf ziyareti sırasında kalp krizi geçiren İYİ Partili Ahmet Alkılıç kurtarılamadı.

Hereke’de esnaf ziyareti sırasında kalp krizi geçiren İYİ Partili Ahmet Alkılıç kurtarılamadı. İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından Hereke’de esnaf ziyaret programı yapıldı. Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı çalışma sırasında, esnaflar ziyaret edilirken partinin ilçe kurucu yöneticilerinden olan Ahmet Alkılıç aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Hereke’ye gelmeden yolda olayı öğrenen ve ambulansın geciktiğini söylenen Türkkan, hemen ilgili yerleri aradı. Bunun üzerine iddialara göre ambulans Dilovası’ndan çıkartıldı ve olay yerine ulaştı. Partililerinin yere düştüğünü gören arkadaşları ve Milletvekili Lütfü Türkkan hemen müdahale ederken 112 aranarak sağlık ekiplerinin gelmesiyle ambulansta müdahale devam etti. İlk müdahale sonrasında Ahmet Alkılıç’ı hastaneye kaldırdılar. Müdahale sırasında ve yolda 2 kez kalbi duran Ahmet Alkılıç, Körfez Özel Marmara Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Emekli öğretmen Filiz Alkılıç ile evli olan Ahmet Alkılıç’a burada yapılan müdahaleler de istenen sonucu vermedi ve bir süre sonra kapıda bekleyen partililere acı haber verildi. Bir çocuk babası olan Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Ahmet Alkılıç’ın yarın ikindi namazı sonrasında Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nden alınarak toprağa verileceği öğrenildi.
Hereke’de esnaf ziyareti sırasında kalp krizi geçiren İYİ Partili Ahmet Alkılıç kurtarılamadı.

Hereke’de esnaf ziyareti sırasında kalp krizi geçiren İYİ Partili Ahmet Alkılıç kurtarılamadı.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından Hereke’de esnaf ziyaret programı yapıldı. Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı çalışma sırasında, esnaflar ziyaret edilirken partinin ilçe kurucu yöneticilerinden olan Ahmet Alkılıç aniden fenalaştı ve yere yığıldı.

Hereke’ye gelmeden yolda olayı öğrenen ve ambulansın geciktiğini söylenen Türkkan, hemen ilgili yerleri aradı. Bunun üzerine iddialara göre ambulans Dilovası’ndan çıkartıldı ve olay yerine ulaştı.

Partililerinin yere düştüğünü gören arkadaşları ve Milletvekili Lütfü Türkkan hemen müdahale ederken 112 aranarak sağlık ekiplerinin gelmesiyle ambulansta müdahale devam etti. İlk müdahale sonrasında Ahmet Alkılıç’ı hastaneye kaldırdılar.

Müdahale sırasında ve yolda 2 kez kalbi duran Ahmet Alkılıç, Körfez Özel Marmara Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Emekli öğretmen Filiz Alkılıç ile evli olan Ahmet Alkılıç’a burada yapılan müdahaleler de istenen sonucu vermedi ve bir süre sonra kapıda bekleyen partililere acı haber verildi.

Bir çocuk babası olan Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Ahmet Alkılıç’ın yarın ikindi namazı sonrasında Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nden alınarak toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.