Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İZAYDAŞ, 25. yılında yeni hedeflerle ilerliyor

GÜNDEM 25.02.2021 - 14:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2221+ kez okundu.
 

İZAYDAŞ, 25. yılında yeni hedeflerle ilerliyor

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, yeni hedeflere doğru hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını değerlendirdi. İki ayrı oturumda gerçekleşen ve bir bölümünde çevrimiçi bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, birim müdürlerinin sunumuyla bir yıllık çalışmalarını ve hedeflerini paylaştı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek “Şirketimizin 25.yılında yeni hedeflere tedbirli ve özenli bir biçimde ilerlemeye, yatırımlarımız ve sürekli iyileştirme politikamızla yolumuza gururla devam edeceğiz” dedi. BİR YILLIK FAALİYETLER Birim müdürleri ve yönetim sistemleri temsilcilerinin katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. İki ayrı oturumdan oluşan toplantıya şefler ve sorumlular çevrimiçi olarak katıldı. Birim müdürleri 2020 yılına ait hedeflerin gerçekleşme durumunu ve 2021 yılına dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı. SARAÇ “ZOR BİR YILI GERİDE BIRAKTIK” Toplantının değerlendirme bölümünde tüm yöneticiler görüş ve önerilerini paylaşırken, kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Pandemi sebebi ile zor bir yılı hasarsız geride bıraktık. Hedeflerimizin büyük bir kısmını yerine getirdik” dedi. “YENİ HEDEFLERE TEDBİRLİ VE ÖZENLİ İLERLİYORUZ” Saraç, öncelikle her bir yöneticinin ve tüm çalışanların kaynaklarımızı daha verimli kullanmaya özen göstermesi gerektiğini belirtirken “2021 yılı bütçemiz yönetim kurulumuz tarafından kabul edildi. Yeni hedeflerimizin yine tedbirli ve özenli biçimde yerine getirilmesi için özveriyle çalışacağız” ifadelerini kullandı. “25.YILIMIZDA GURURLA YOLA DEVAM” Genel Müdür Saraç ayrıca, “Şirketimizin 25.yılında yatırımlarımız ve sürekli iyileştirme politikamızla yolumuza gururla devam edeceğiz. Kuruluşundan bugüne şirketimize emeği geçmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. “2020 YILINI KÂRLA KAPATTIK” 2020 yılını kârla kapatan İZAYDAŞ’ın tecrübeli ve kaliteli bir şirket olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç “Gurur duyulan bir şirketiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde şirketimizi güvenle yeni hedeflerimize doğru taşımak için özveriyle çalışacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. “NEFESOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ” Programın sonunda, emekli olarak İZAYDAŞ’a veda eden Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu’na teşekkür plâketi ve çiçek takdim edildi. Birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, yeni hedeflere doğru hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını değerlendirdi. İki ayrı oturumda gerçekleşen ve bir bölümünde çevrimiçi bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, birim müdürlerinin sunumuyla bir yıllık çalışmalarını ve hedeflerini paylaştı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek “Şirketimizin 25.yılında yeni hedeflere tedbirli ve özenli bir biçimde ilerlemeye, yatırımlarımız ve sürekli iyileştirme politikamızla yolumuza gururla devam edeceğiz” dedi.

BİR YILLIK FAALİYETLER

Birim müdürleri ve yönetim sistemleri temsilcilerinin katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. İki ayrı oturumdan oluşan toplantıya şefler ve sorumlular çevrimiçi olarak katıldı. Birim müdürleri 2020 yılına ait hedeflerin gerçekleşme durumunu ve 2021 yılına dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı.

SARAÇ “ZOR BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”

Toplantının değerlendirme bölümünde tüm yöneticiler görüş ve önerilerini paylaşırken, kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Pandemi sebebi ile zor bir yılı hasarsız geride bıraktık. Hedeflerimizin büyük bir kısmını yerine getirdik” dedi.

“YENİ HEDEFLERE TEDBİRLİ VE ÖZENLİ İLERLİYORUZ”

Saraç, öncelikle her bir yöneticinin ve tüm çalışanların kaynaklarımızı daha verimli kullanmaya özen göstermesi gerektiğini belirtirken “2021 yılı bütçemiz yönetim kurulumuz tarafından kabul edildi. Yeni hedeflerimizin yine tedbirli ve özenli biçimde yerine getirilmesi için özveriyle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“25.YILIMIZDA GURURLA YOLA DEVAM”

Genel Müdür Saraç ayrıca, “Şirketimizin 25.yılında yatırımlarımız ve sürekli iyileştirme politikamızla yolumuza gururla devam edeceğiz. Kuruluşundan bugüne şirketimize emeği geçmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“2020 YILINI KÂRLA KAPATTIK”

2020 yılını kârla kapatan İZAYDAŞ’ın tecrübeli ve kaliteli bir şirket olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç “Gurur duyulan bir şirketiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde şirketimizi güvenle yeni hedeflerimize doğru taşımak için özveriyle çalışacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“NEFESOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ”

Programın sonunda, emekli olarak İZAYDAŞ’a veda eden Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu’na teşekkür plâketi ve çiçek takdim edildi. Birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.