Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İZKANDER’den Başkan Ayaz’a Nezaket Ziyareti

SİYASET 02.11.2018 - 13:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2022+ kez okundu.
 

İZKANDER’den Başkan Ayaz’a Nezaket Ziyareti

İZKANDER Başkanı Ömer Özkan ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a nezaket ziyaretinde bulundu

İZKANDER Başkanı Ömer Özkan ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a nezaket ziyaretinde bulundu İZKANDER kurum ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri kent gündemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette İlçe Başkan yardımcıları da yer aldı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Çıkmış olduğunuz yolda Allah yardımcınız olsun. Her zaman yanınızdayız. Bize ne zaman bir görev, sorumluluk düşerse elimizden ne geliyorsa yaparız. ‘YEREL AİDİYET ÖNEMLİ’ Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu memleket bizim memleketimiz. İzmit’in yerli unsurları bellidir. Yerel aidiyet, İzmitlilik çok önemli. Yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Bölge adına sizlere de görevler düşüyor. Örf adet gelenekleri anlatan tanıtan projeler ile ön plana çıkmanız isterim. Bizler her zaman bu kent adına yapılan hayırlı işe destek verdik vermeye de devam edeceğiz. STK’lar siyaset üstü yerlerdir. Sorumlulukları ve önemi bizler için farklıdır. Birlik ve beraberlik içinde tek ses olmanız sizleri daha da güçlü kılacaktır. Benim proje anlayışım, sokakta oynayan ufak çocuğumuzdan, yaşlılarımıza kadar, bütün vatandaşımızın hayır dualarını almaya vesile olacak işlerdir. Çalışmalarınızı önemsiyor sizleri seviyoruz. Her zaman bizlerde sizlerin yanındayız” ifadelerine yer verdi. ORTAK PAYDAMIZ ÖNCE VATANIMIZ  Başkan Ayaz’a iyi dilekleri için teşekkür eden Dernek Başkanı Ömer Özkan, “İZKANDER olarak göreve geldiğimizden bugüne kentimizin yararına ne yapılması gerekiyorsa mücadele ediyoruz. Siyasi kimliğe bürünmeden her görüşe sahip arkadaşımız ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Elbette siyasi büyüklerin bizlere destek olmazı gücümüze güç katar. Birlik olmayan yerde başarıda olmaz. Ortak paydamız önce vatanımız, daha sonra yaşadığımız şehirdir. Bölge insanımızın çözüm bekleyen sıkıntılarını çözüme kavuşturulması adına neler yapabilirizin derdindeyiz. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
İZKANDER Başkanı Ömer Özkan ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a nezaket ziyaretinde bulundu

İZKANDER Başkanı Ömer Özkan ve yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a nezaket ziyaretinde bulundu

İZKANDER kurum ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri kent gündemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette İlçe Başkan yardımcıları da yer aldı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Çıkmış olduğunuz yolda Allah yardımcınız olsun. Her zaman yanınızdayız. Bize ne zaman bir görev, sorumluluk düşerse elimizden ne geliyorsa yaparız.

‘YEREL AİDİYET ÖNEMLİ’

Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu memleket bizim memleketimiz. İzmit’in yerli unsurları bellidir. Yerel aidiyet, İzmitlilik çok önemli. Yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Bölge adına sizlere de görevler düşüyor. Örf adet gelenekleri anlatan tanıtan projeler ile ön plana çıkmanız isterim. Bizler her zaman bu kent adına yapılan hayırlı işe destek verdik vermeye de devam edeceğiz. STK’lar siyaset üstü yerlerdir. Sorumlulukları ve önemi bizler için farklıdır. Birlik ve beraberlik içinde tek ses olmanız sizleri daha da güçlü kılacaktır. Benim proje anlayışım, sokakta oynayan ufak çocuğumuzdan, yaşlılarımıza kadar, bütün vatandaşımızın hayır dualarını almaya vesile olacak işlerdir. Çalışmalarınızı önemsiyor sizleri seviyoruz. Her zaman bizlerde sizlerin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

ORTAK PAYDAMIZ ÖNCE VATANIMIZ

 Başkan Ayaz’a iyi dilekleri için teşekkür eden Dernek Başkanı Ömer Özkan, “İZKANDER olarak göreve geldiğimizden bugüne kentimizin yararına ne yapılması gerekiyorsa mücadele ediyoruz. Siyasi kimliğe bürünmeden her görüşe sahip arkadaşımız ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Elbette siyasi büyüklerin bizlere destek olmazı gücümüze güç katar. Birlik olmayan yerde başarıda olmaz. Ortak paydamız önce vatanımız, daha sonra yaşadığımız şehirdir. Bölge insanımızın çözüm bekleyen sıkıntılarını çözüme kavuşturulması adına neler yapabilirizin derdindeyiz. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.