Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmek’ten Devlet Memuru Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat

EKONOMİ 19.10.2018 - 13:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1830+ kez okundu.
 

İzmek’ten Devlet Memuru Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki İZMEK’ten devlet memuru olmak isteyenlere büyük fırsat.

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki İZMEK’ten devlet memuru olmak isteyenlere büyük fırsat. Yüzbinlerce kişinin hayalini süsleyen devlet memuru olabilmek için binlerce lira verip özel kursa gitmeye gerek yok. İZMEK bünyesinde Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için ücretsiz kurslar açılacak. KPSS ya da DGS kurslarına katılacaklar başvurularını öğrenim belgesii ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte Belsa B Bloktaki İZMEK merkezine yapabilecekler. Yetkililer  DGS kurslarının 5 Kasım’da başlayacağını ve kursların Pazartesi ve Salık günleri 17.30-20.30 saatleri arasında düzenleneceğini söylediler. Genel kültür, genel yetenek dallarındaki KPSS kursları da 7 Kasım’da başlayacak ve kursları Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 17.30-20.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.  KİMLER KATILABİLECEK ÖSYM tarafından düzenlenen DGS kursuna 2 yıllık ön lisans eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyenler. Bir meslek yüksekokulu veya açık öğretimin ön lisans programından mezun olanlar ile son sınıfta olup staj çalışmalarını tamamlayanlar katılabiliyor. KPSS (lisans) (genel kültür- genel yetenek) kursuna ise; herhangi bir bölümün lisans programında eğitim alan 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile lisans mezunu olanların katılabileceği kaydedildi. Ücretsiz olan KPSS ve DGS kurslarıyla ilgili detaylı bilgi İZMEK’in 318  00 10 numaralı telefonundan alınabileceği açıklandı.
İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki İZMEK’ten devlet memuru olmak isteyenlere büyük fırsat.

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki İZMEK’ten devlet memuru olmak isteyenlere büyük fırsat.

Yüzbinlerce kişinin hayalini süsleyen devlet memuru olabilmek için binlerce lira verip özel kursa gitmeye gerek yok. İZMEK bünyesinde Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için ücretsiz kurslar açılacak. KPSS ya da DGS kurslarına katılacaklar başvurularını öğrenim belgesii ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte Belsa B Bloktaki İZMEK merkezine yapabilecekler. Yetkililer  DGS kurslarının 5 Kasım’da başlayacağını ve kursların Pazartesi ve Salık günleri 17.30-20.30 saatleri arasında düzenleneceğini söylediler. Genel kültür, genel yetenek dallarındaki KPSS kursları da 7 Kasım’da başlayacak ve kursları Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 17.30-20.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

KİMLER KATILABİLECEK

ÖSYM tarafından düzenlenen DGS kursuna 2 yıllık ön lisans eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyenler. Bir meslek yüksekokulu veya açık öğretimin ön lisans programından mezun olanlar ile son sınıfta olup staj çalışmalarını tamamlayanlar katılabiliyor. KPSS (lisans) (genel kültür- genel yetenek) kursuna ise; herhangi bir bölümün lisans programında eğitim alan 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile lisans mezunu olanların katılabileceği kaydedildi.

Ücretsiz olan KPSS ve DGS kurslarıyla ilgili detaylı bilgi İZMEK’in 318  00 10 numaralı telefonundan alınabileceği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.